Deset jedinstvenih celebrity frizura iz 90-ih koje i danas obožavamo

Od pixie frizure Winone Ryder do 'Rachelice' Jennifer Aniston - ove frizure zaslužuju veliki povratak

Deset jedinstvenih celebrity frizura iz 90-ih koje i danas obožavamo

Ah, 90-e! Era koju su obilježili MTV, grunge, diskman i videokazete te više boy bendova nego ikad prije. Neki od naših nadražih trenutaka u pop kulturi rođeni su upravo u ovom desetljeću, a kada danas razmišljamo o tim nekadašnjim trendovima, nekako se najradije sjetimo jedinstvenih frizura koje su vladale u 90-ima, a koje su tada ponosno nosile neke od najvećih zvijezda u Hollywoodu. 

Image
Svi smo barem jednom htjeli neku od njih

15 zvijezda čije su frizure gotovo poznatije od njih samih


Naravno, svako desetljeće ima svojih draži kad je u pitanju kosa, ali frizure iz devedesetih definitivno su postale među najlegendarnijima: od neurednih punđi, najoriginalnijih ukrasa u kosi pa sve do šiški svih vrsta

Ako si nostalgična kao i mi, provjeri koje frizure slavnih žena iz 90-ih po nama zaslužuju povratak, jer realno - izgledaju super u svakom desetljeću. 

Winona Ryder

Postepena pixie frizura koju je glumica Winona Ryder nosila kasnih devedetih postala je instant hit i definitivno zaslužuje ponovno biti jedan od najvećih trendova kad su u pitanju frizure. 

Sarah Jessica Parker

Naravno, kovrčava kosa je uvijek u modi, ali 'morski valovi' glumice Sarah Jessice Parker postale su njezin zaštitni znak (ali i zaštitini znak Carrie Bradshaw) tijekom 90-ih i zauvijek će nam biti njezina omiljena frizura.

Tiffani Thiessen

Galerija frizura iz 90-ih ne bi bila potpuna bez raznoraznih šiški, a one glumice Tiffani Thiesen definitivno su postale jedne od najpoznatijih. Svi su htjeli šiške kakve je imala Kelly Kapowski u popularnoj seriji 'Školsko zvono'.

Brittany Murphy

Pokojna glumica 90-ih je često nosila jednu od najljepših neurednih punđi koju smo vidjele, a koju bismo i danas rado kopirale.

Drew Barrymore

Ako je nešto bilo popularno devedesetih, onda su to ukrasi u kosi: od ukosnica, rajfova, velikih gumica i marama pa sve do cvijeća u kosi. Drew Barrymore često je nosila omiljene tratinčice na svoju krartku kosu i pritom izgledala božanstveno.

Michelle Pfeiffer

Vjerojatno se sve možemo složiti da je Michelle Pfeiffer bila najbolja 'Žena mačka', a njezin kovrčavi bob jednako je zanosan danas kao i prije 25 godina.

Julia Roberts

Baš kao i kod Sarah Jessice Parker, divlje i predivne duge kovrče zasigurno su naša najdraža frizura koju je Julia Roberts imala, a upravo je ovaj kovrčavi look glumici pomogao da postane miljenica Hollywooda početkom 90-ih. 

Cameron Diaz

Kratki slojeviti bob koji je Cameron Diaz nosila krajem 90-ih bio je popularan među ženama( i muškarcima), a ova kul frizura može se profurati i danas. 

Gwyneth Paltrow

Devedesetih je sve bilo opuštenije, pa tako i frizure. Poluraspuštena kosa s repom bila je jedna od popularnijih frizura, a glumica Gwyneth Paltrow nosila ju je i na crveni tepih i svečana događanja. Ovaj 'pola-pola' look definitivno zaslužuje veliki povratak. 

Jennifer Aniston

Legendarna 'Rachelica' 90-ih je bila jedna od najtrendi frizura, a mislimo da bi sjajno izgledala i danas.