Vrijeme je za novu boju

Najtraženije: Šest boja za kosu koje ćemo viđati posvuda ovog proljeća

Ako želiš isprobati novu boju kose ovog proljeća, u nastavku otkrij koje će sve nijanse biti popularne i odluči se za jednu od njih

profimedia-0750598191.jpg
Foto: Profimedia.hr

Proljeće je već tradicionalno vrijeme kada se volimo malo osvježiti i promjeniti look, bilo da se radi o nekom novom modnom trendu ili novoj frizuri. A posebno kada su frizure u pitanju, proljeće je savršeno vrijeme za isprobati nešto novo, bez obzira na to hoćeš li svoju kosu odrezati za nekoliko centimetara ili ju pak obojati u drugu boju. A ako si raspoložena za novu boju, znamo koje će boje biti 'in' ovog proljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Najtraženija frizura 2023.

Razbarušeni bob - popularna frizura koju trenutno žele baš svi

Bilo da svoju prirodnu boju želiš potamniti, dodati svjetlije ili tamnije pramenove, ili želiš isprobati boju koja i nije toliko uobičajena, a koja izgleda sjajno, među trendovima u bojenju kose za ovo proljeće sigurno ćeš pronaći nešto za sebe. S obzirom na to da je iza nas duga zima tijekom koje baš i nismo bili raspoloženi za eksperimentiranje s frizurama, sada je vrijeme da u svoju kosu udahneš novi život, i to u obliku nove boje.

Od smeđeg balayagea do 'Strawberry Blonde' i 'Cherry Cola' nijanse, ovo su trendi boje koje će se ovog proljeća nositi na kosi, a koje već sad želimo - no ne možemo se odlučiti koja nam je bolja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/7