Beauty blogerica Huda Kattan predstavila svoj prvi skincare proizvod

Huda je lansirala svoj piling na bazi ananasa koji će vjerojatno postati novi beauty hit

Beauty blogerica Huda Kattan predstavila svoj prvi skincare proizvod

Beauty blogerica i influencerica Huda Kattan promijenila je svijet prije deset godina pokrenuvši svoj blog na kojem je dijelila svoje beauty i make up savjete, a od tada do danas je postala jedna od najutjecajnijih dama svijeta ljepote koja je surađivala s mnogim zvijezdama poput Eve Longorie, Kim Kardashian i Nicole Richie. 

Uz to, Huda je danas vlasnica uspješne kozmetičke kompanije "Huda Beauty" čija se vrijednost procjenjuje na milijardu dolara. Uz 41.1. milijun pratitelja na Instagramu, ova nevjerojatna žena iz ničega je izgradila carstvo, a sada je lansirala i svoj novi proizvod koji će zanimati sve trendseterice. 

Image

Trikovi profesionalke: jedna od najslavnijih beauty YouTuberica otkrila kako vizualno povećati oči


Šminkati se počela zbog problema s aknama, a nakon što se podvrgnula estetskoj korekciji nosa, poduzetnica je shvatila kako je jako opteretila svoju kožu te joj je odlučila pomoći. S obzirom na podljeve koje je imala nakon operacije, Huda je odlučila svoje tijelo zaliječiti konzumirajući  sok od ananasa svakog dana. Nakon pet dana - gotovo svi podljevi su nestali. 

Magičan sastojak ananasa, bromelain, odličan je u borbi protiv kožnih upala, a kada je Huda shvatila koliko brzo djeluje odlučila je iskoristiti njegova blagotvorna svojstva i predstaviti proizvod koji se bazira upravo na njemu. 

Tako je nastao i njezin prvi službeni skincare proizvod - Yo Glow Enyzme Scrub na bazi ananasa. Njezina kozmetička linija pod imenom "Wishful" tako je dobila svoj prvi piling, za kojim se već sad stvorila velika potražnja. 


"To je jedini proizvod koji svatko treba imati. Savršeno će naglasiti prirodnu put, osvježiti lice, ali poslužiti i kao podloga za tešku šminku", tvrdi Huda. 

Inače, Yo Glow je piling na bazi bromelaina koji kemijski i fizički pospješuje eksfolijaciju kože uklanjajući tamne mrljice i dajući prirodan sjaj. 

Za ovim će se novim kozmetičkim hitom sigurno otimati žene diljem svijeta. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.