Dobra cura Hollywooda

Anne Hathaway ima savršen ten, a ovo su njezine beauty tajne

Predivne pune usne, širok osmijeh, blistava put i mladenački izgled krase Anne Hathaway

Anne Hathaway
Foto: www.profimedia.hr

Holivudska glumica Anne Hathaway ima kožu kakvu bismo sve htjele - mladoliku i blistavu. Zvijezda Princezinih dnevnika, Pripravnika i filma Vrag nosi Pradu, ima ono što nazivamo poruculanskim tenom.

Image

Monica Bellucci o ženstvenosti, ljubavi i sreći - zaista ima što reći

Istina, genetika u tome igra veliku ulogu, no dosta se može postići i pravilnom njegom koja gotovo uvijek podrazumijeva - manje je više pristup. Majka dvoje djece, supruga i vrlo zaposlena glumica, Anne sve svoje vrijeme posvećuje obitelji i karijeri, baš poput mnogih drugih suvremenih žena.

Nije pobornica teške šminke, štoviše vjeruje da make up ne može popraviti stvar, već naglasiti postojeću ljepotu ili tek malo prikriti nedostatke. Kako ova 38-godišnjakinja toplih očiju i sestra po osmijehu Juliji Roberts, njeguje svoju kožu i liniju, otkrij u nastavku.

Voda

Anne uvjerava kako je njezin glavni trik u održavanju mladenačke puti - voda. Pije je u velikim količinama i smatra da voda najučinkovitije detoksicira organizam i uklanja nečistoće iz kože te je hidratizira, zbog čega koža izgleda zategnuto i svježe.

Krema sa zaštitnim faktorom

Poput većine svojih kolegica ni Anne ne izlazi iz kuće, a da nije kožu zaštitila SPF faktorom. Bilo ljeto ili zima, krema za sunce obvezni je dio beauty rutine ove lijepe mlade žene.

Redovito odlazi kozmetičaru

Bez obzira što nema problema s tenom, ova lijepa glumica redovito odlazi profesionalcima na čišćenje lica i njegu kože. S obzirom na posao koji radi i tešku šminku koju mora nositi na snimanjima i gala događajima, smatra da joj koža ipak treba više pažnje, no što joj ona može pružiti.

Vitku figuru održava u teretani i na planinama

Glumica voli provoditi vrijeme u teretani, koliko joj to obveze dopuštaju. Voli vježbati s utezima i ostalim rekvizitima, no isto tako redovito sa suprugom odlazi na planinarenje. Teretane i planinarenja nije se odricala ni u trudnoći. Bila je fizički aktivna gotovo do porođaja.

Beauty tajna

Cijelu karijeru Anne se susreće s make up artistima i najvećim stručnajcima za kožu. Najvažnije što su je naučili je, kaže, važnost pronalaženja savršene kreme za lice i nanošenja iste dvaput dnevno. Nahranjena i hidrirana koža je lijepa i zdrava koža.