Već od 15 eura

Pronašle smo povoljne parfeme koji mirišu luksuzno

Ovi parfemi ne koštaju puno, a sadrže slične ili gotovo iste mirisne note kao i luksuzni dizajnerski mirisi stoga su im savršena zamjena, osobito za svakodnevno nošenje

pexels-cottonbro-studio-7598170.jpg
Foto: Pexels

Gotovo da i ne postoji žena koja ne voli parfeme, a svaka od nas ima neke svoje favorite. Parfem je poput nevidljivog modnog dodatka koji nam omogućava da se osjećamo profinjeno i samopouzdano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Želimo ih sve

Osam novih parfema kojima se ove godine predviđa velika popularnost

Neke su žene vjerne jednom parfemu godinama, dok druge vole mijenjati mirise ovisno o sezonama i raspoloženju. Bez obzira na to u koju od tih dviju kategorija spadaš, na tvojoj listi želja sigurno se nalaze i neki skupocjeni parfemi o kojima maštaš, ali si ih zbog visoke cijene ne možeš priuštiti. Možda neke od njih i posjeduješ u svojoj parfemskoj kolekciji, no čuvaš ih samo za posebne prilike. Bez imalo sumnje, dizajnerski parfemi su posebni, a upravo ih njihove jedinstvene mirisne note čine toliko luksuznima.

Image
Foto: Pexels

Međutim, brojni beauty brendovi nude i puno cjenovno pristupačnije parfeme koji svojim mirisom mogu parirati onim luksuznima. Takve parfeme pronaći ćeš u drogerijama, ali i u ponudi nekih high street brendova među kojima se osobito ističe Zara.

Ako si u potrazi za malo povoljnijim parfemima koji mirišu baš kao oni skupocjeni, u nastavku ti otkrivamo neke od naših mirisnih favorita. Ovi parfemi možda nisu toliko dugotrajni kao oni dizajnerski, ali su im savršena zamjena, osobito za svakodnevno nošenje stoga im svakako daj šansu i nećeš se razočarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Douglas, Lush, Nuxe, & Other Stories, The Body Shop, Zara

1/9