Trendovi za jesen

7 frizura koje obožavamo: Ove jeseni nosi se bob u bakrenoj boji

Ove jeseni u fokus dolaze raskošne bakrene boje kose koje izgledaju još raskošnije u kombinaciji s bobom

profimedia-0203240174.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ove godine u fokus su došle brinete i raskošne smeđe boje, ali su također ponovno popularni bakreni tonovi - od nježnijih do jako narančastih. No još je jedan trend postao jako izražen - bakrene nijanse u kombinaciji sa super popularnim bobom.

Image
Od boba do shaga

Idealne za ljeto: Ove 'chic' frizure zahtijevaju minimalno održavanje

Bob je već nekoliko godina it frizura jer je ženstven, ali se i lako održava pa nije neobično što mu žene dugo ostaju vjerne. Dakle ako želiš mijenjati frizuru i boju kosu ili već imaš bob i želiš ga osvježiti novom bojom onda u nastavku možeš pronaći inspiraciju jer donosimo sedam zanimljivih frizura.

Francuski bob

Jedna od najpopularnijih frizura 2022. godine je svakako francuski bob. Radi se o vrlo šik duljini koja nema oštar rez, seže do linije usana, a šiške prekrivaju obrve. Ovo je odlična duljina kose za eksperimentiranje i igru s bojama, a bakrena nijansa će odlično pristajati mnogim ženama. Također duljina kose može biti i dulja, a pristaje ravnoj i valovitoj kosi.

Midi bob

Ovo je malo dulji bob od francuskog i verzija bez šiški. Vrlo svestrana frizura jer se može raditi rep ili neke slične frizure poput punđe. Midi bob je odlična frizura za žene koje žele skratiti dugu kosu i isprobati nešto novo, a može se i kombinirati s bakrenom bojom.

Blunt bob

Blunt bob je također vrlo šik frizura, a pristaje različitim tipovima kose. Karakterizira ga ravan i oštar rez, a obično se i stilizira ravno. Pristaje različitim oblicima lica, a odlično će pristajati uz intenzivniju boju kose.

Lob frizura

Lob odnosno dugački bob je bezvremenska frizura, a posljednjih godina žene je obožavaju. Fanstastičan izbor za tanku kosu, a uz zanimljivu narančastu boju izgledat će raskošnije. Lako se održava, a moguće je stilizirati kosu u rep ili punđu.

Slojeviti bob

Slojevito ošišana kosa odlično će pristajati ženama s ravnom, ali i kovrčavom kosom. Tamnija bakrena boja također može naglasiti ovu divnu frizuru.

Bob s dvije boje

Kosa ne mora biti bojana u samo jednoj boji. Za sve žene koje vole promjene ovo može biti odličan izbor. Na primjer bakrena boja s plavom, smeđom, crvenom i crnoj nijansom daje zanimljiv kontrast.

Ležeran bob

Bob kao i bilo koja duljine kose ne mora biti u strogoj formi i može se uvijek nositi u ležernoj varijanti. Dovoljno je dodati neke proizvode za kosu ili nježno uvijačem stvoriti lagane valove. Nježna bakrena boja odlično će pristajati uz ležeran bob i samo naglasiti ovu frizuru.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.