Uvijek su u trendu

Želiš da ti lice izgleda mršavije, a ti svježije? Isprobaj neku od ovih frizura

Ako imaš okrugli tip lica, ove frizure su savršen izbor jer će vizualno produljiti tvoje lice te učiniti da izgledaš mršavije

pexels-rodnae-productions-7755651.jpeg
Foto: Pexels

Pronaći frizuru koja će savršeno pristajati uz tvoj oblik lica može biti poprilično izazovno. Iako svi volimo slijediti trendove, zapravo je ključno pronaći frizuru koja će naglasiti tvoju prirodnu ljepotu.

Image
Trendi proljetne frizure

Nova sezona donosi i nove trendove - ovih 8 frizura bit će 'in'

Ako imaš okruglo lice, budi vrlo oprezna kod odabira idealne frizure. Kod ovog oblika lica važno je pronaći frizuru uz koju će ti lice izgledati uže i mršavije odnosno koja će ti vizualno suziti lice. Frizure koje uokviruju lice nisu najbolji izbor za okrugli tip lica pa ih radije izbjegavaj.

Kada biraš svoju idealnu frizuru, imaj na umu da je najbolji izbor ona s kojom ćeš se dobro osjećati i koju ćeš lako održavati. Uz to, važno je da frizura odgovara teksturi tvoje kose i obliku lica, a za savjet je najbolje upitati frizera.

Prema mišljenju frizerskih stručnjaka, nekoliko je frizura koje su uvijek trendi, a savršen su izbor želiš li da ti lice izgleda mršavije i manje okruglo. U nastavku doznaj o kojim frizurama je riječ.

Foto: Instagram

Pixie cut

Kad je riječ o kratkim frizurama, tzv. 'pixie cut' je vječni klasik. Ova je frizura uvijek trendi, simpatična i vrlo jednostavna za održavanje. Savršen je izbor za svaki oblik lica, bilo ovalni, okrugli ili srcoliki.

Valovi u kosi

Neodoljiva 'beach waves' frizura još je jedan u nizu klasika, lako ju je napraviti kod kuće i uvijek djeluje elegantno i romantično. Ako imaš malo dulju kosu, upravo je ova frizura odličan izbor za postizanje mršavijeg izgleda bez odlaska u frizerski salon.

Razbarušene šiške

Za cure s okruglim licem, šiške su sjajan odabir, ističu frizerski stručnjaci, osobito kad je riječ o dužoj kosi. Razbarušne i guste šiške uvijek djeluju efektno i jako su trendi.

Niska punđa

Klasika je uvijek u modi, a punđica savršeno produžuje lice. Lako ju je napraviti i dobar je izbor u svakoj prilici, bilo ležernoj ili pak nekoj formalnijoj. Punđa djeluje elegantno i vizualno stvara dojam vitkijeg i izduženog lica.