Uloga života pred turskom divom?

Zvijezda 'Očeva izbora' nakon niza ljubavnih brodoloma napokon našla sreću

Jedna od najplaćenijih turskih glumica u seriji 'Očev izbor' utjelovila je požrtvovnu policajku na tajnom zadatku. Glumica Aslı Enver odavno je miljenica hrvatske publike, a u seriji 'Očev izbor' još jednom je pokazala zašto je njezino ime iznimno popularno među obožavateljima turskih produkcija diljem svijeta. Glumačku divu u 'Očevu izboru' gledatelji imaju prilike gledati radnim danom u 21.15 samo na RTL-u!

Asli Enver (2).JPG

Mlada i hrabra Ayşe Karaali (Aslı Enver) u 'Očevu izboru' brine se da se njezina mlađa sestra ima na koga ugledati pa svakog dana naporno radi kako bi joj bila najbolji mogući uzor. No njezina radna etika odvede je na opasan put. Kada počne raditi kao policajka na tajnom zadataku pa se zaposli kod nemilosrdnog Süleymana (Mesut Akusta), Ayşe i ne shvaća koliku će ulogu odigrati u životu profesora Irfana (Halit Ergenç).

Sjajna Aslı Enver i u ovoj je ulozi briljirala, baš kao što to čini od samog početka svoje karijere, zbog čega je danas jedna od najcjenjenijih i najplaćenijih turskih glumica. Dok joj u karijeri odavno cvjetaju ruže, glumica privatno nije imala sreće - sve donedavno! Samim krajem prošle godine iznenadila je publiku i obožavatelje udajom za poduzetnika Berkina Gökbudaka s kojim navodno čeka i dijete. Na sreću je dugo čekala, no danas ova diva, čini se, ima sve.

Image

Aslı je odmalena pokazivala talent za razne vrste umjetnosti, a u njegovanju istih posebno joj je pomogla njezina majka. Enver je odrasla u sretnoj obitelji u Londonu, gdje je rođen njezin otac. S roditeljima je u Velikoj Britaniji živjela do svoje dvanaeste godine te se, nakon selidbe obitelji u Tursku, Aslı morala snalaziti s turskim jezikom. Snašla se i u konačnici diplomirala glumu. Već s 19 godina počela je glumiti na ozbiljnim televizijskim projektima te otad gradi stabilnu i uspješnu karijeru koju je na viši nivo podigla u svojim tridesetima.

I dok joj je u karijeri sve išlo za rukom, a baza obožavatelja se povećavala iz dana u dan, Aslı je niz godina provela u potrazi za privatnom srećom. Prvi brak, onaj s Birkanom Sokulluom propao je nakon svega tri godine, a potom su joj propale i zaruke s glazbenikom Muratom Buzom. Iako su ljubavi tijekom 2017. dali drugu šansu, konačno su prekinuli u travnju 2018. godine. Tijekom tog perioda Aslı je izbjegavala medije, pokušavši samozatajno preboljeti prekid.

Image

Proteklih godina je, nakon gorkog iskustva s Muratom, Aslı odlučila skrivati svoj privatni život i više nego inače. Mnogi su se njezini obožavatelji stoga iznenadili kada je putem društvenih mreža objavila da se udala za poduzetnika Berkina Gökbudaka - i to nakon svega šest mjeseci veze! Par se vjenčao u intimnom okruženju najbližih prijatelja i obitelji. Ubrzo su krenule i prepostavke o razlozima brzog braka, a turski mediji raspisali su se o navodnoj trudnoći glumice. Kada su je novinari upitali čeka li prinovu, Aslı nije ni potvrdila ni demantirala lijepe vijesti - zatražila je tek da malo više vremena, najavivši da će uskoro biti spremnija govoriti o temi trudnoće. Dala je tako naslutiti svojim obožavateljima da je uskoro pred njom uloga života!

A kako je Aslı Enver zablistala u uspješnici 'Očev izbor', gledatelji imaju prilike radnim danom u 21.15 samo na RTL-u!