Želiš pomoći onima kojima je najpotrebnije, ali i dobro se zabaviti, znamo gdje

8. lipnja u zagrebačkom The Secretu ne propusti prvi glazbeno-humanitarni program "Domaćica.srijedom - Brend s porukom". Osim dobre zabave imat ćeš priliku pomoći udruzi Nova Budućnost

PXL_260322_92695178.jpg
Foto: ilustracija/Marin Tironi/Pixsell

Na Domaćici možete očekivati sve najbolje od hrvatskih hitova. Oliver Dragojević, Magazin, Prljavo Kazalište, Petar Grašo, Doris Dragović su samo neki od izvođača čije pjesme ćete moći čuti kod nas, kao i popularne "trash" hitove. Uz DJ-a, za dobar provod će se pobrinuti i LIVE etablirani izvođači čiji glasovi će rasplesati i raspjevati čak i one najsramežljivije.

VIZIJA Domaćice jest da postane najveći brend za humanitarne tulume u Hrvatskoj te da doprinosi zajednici tamo gdje je najpotrebnije.

Brend je nastao kao suradnja između glazbenog partnera „Trinity Media” i humanitarnog “Rotaract klub Zagreb Kaptol”.

Image

Humanitarni cilj ovog tuluma jest prikupiti sredstva koja će se donirati udruzi Nova Budućnost za adaptaciju prostorije u jednoj od njihovih kuća koja će služiti kao dječja učionica/igraonica. UDRUGA NOVA BUDUĆNOST je izvaninstitucionalna ustanova koja već 15 godina zbrinjavanja djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji. Vizija udruge jest pružiti djeci dom te sretno i mirno djetinjstvo. Udruga osigurava djeci zadovoljavanje svih životnih potreba - obrazovanja, stanovanja, prehrane, odijevanja, održavanja osobne higijene, brige o zdravlju, odgoja, radnih aktivnosti i kreativnog provođenja vremena.

Više informacija: https://udruganovabuducnost.hr/

Party je zakazan za 8. lipnja u zagrebačkom klubu The Secret, a ulaznica je 50 kuna, a može se kupiti na ulazu kluba.

Sva zarada od prodaje pića uplatit će se na donacijski račun bez iznimke, za one koji neće moći prisustvovati eventu,a žele sudjelovati, moguće je direktno uplatiti sredstva na račun- IBAN donacijskog računa: HR9523600001503095722