Tik ili namjera? Jesi li primjetila što Jennifer Aniston radi u 'Prijateljima'

I baš kada pomislimo da o sada već legendarnoj seriji 'Prijatelji' znamo sve što se moglo znati, vjerni fanovi pronađu još nešto. Tako se tek sada otkrilo da Aniston ima 'tik' prije svake scene ili je to tek namjera?

profimedia-0224210149.jpg

Jesi li ti i jedna od onih koja 'Prijatelje' može gledati iznova i iznova? Najdraži ti je Ross ili pak Joey i misliš da već dovoljno znaš o cijelom serijalu. O da i mi smo mislile tako, no čini se da uvijek postoji netko tko primjeti dosad nepoznati detalj.

Upravo tako je i posljednja informacija postala pravi hit. Naime, jedan od vjernih fanova, primjetio je kako je Jennifer Aniston svaki put prije no što bi izgovorila svoju repliku se jednostavno nakašljala. Jennifer tako 'pročisti' grlo.

Odmah su počele teorije kako je Jennifer to radila kao svojevrstan glumački trening kojim bi 'ušla' u ulogu Rachel i da joj je to čišćenje grla bilo to. Jedno nakašljavanje i Jennifer je postala Rachel.

Zapravo mnogi su sigurni da joj je to bio namjerni glumački trik jer im se čini kako je to puno manje radila u 10, posljednjoj sezoni.

"Gledanje 'Prijatelja' više nikad neće biti isto.", samo su neki od komentara na društvenim mrežema. Jel tako i kod tebe?

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.