Plutaj i uživaj

Veličina je bitna: Megalomanski 'luftići' za više ljudi bit će hit ovog ljeta

Golemi luftići u obliku jednoroga, golferskog auta ili glisera sve su što ti treba ovog ljeta - uz kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom i društvom s kojim su odlasci na more nešto što se pamti

alal.PNG
Foto: www.profimedia.hr
Play logo

Ima još otprilike mjesec dana do početka sezone godišnjih odmora i vrijeme je za pripreme. Ne mislimo pritom na skrušeni odlazak u teretanu i rigorozne dijete bez ugljikohidrata, u kojima zatvaraš oči pred sobom, u bunilu ližeš jagodicu kažiprsta i krišom s kuhinjskog pulta skupljaš i jedeš krušne mrvice koje su ostale iza ukućana. Koji je mazohist smislio dijetu bez ugljikohidrata?! Pa moraš od nečeg živjeti. I imaš pravo!

Play logo
Image
Pseće radosti

5 najljepših jadranskih plaža koje su 'pet friendly'

Ove godine problematici pristupi na potpuno drugačiji način. Zaboravi na psihofizičku torturu kako bi skinula tih nekoliko centimetara u struku, guzi i bedrima pa sve svoje kilograme i celulit povedi sa sobom na more. Postoji li itko tko ti je odaniji od njih? Ne. Počasti ih onda sladoledom, tjesteninom s kozicama, ćevapima koji su neizostavni dio jadranske gastro ponude. Budi mudra!

Znaš kako kraj golemog frajera izgledaš krhko, sitno i ženstveno? E pa isto tako ćeš izgledati i na golemom luftiću! Razumiješ na što ciljamo? Ovog ljeta investiraj u luftić koji će zauzeti pola uvale, lako je moguće da ćeš za njega trebati i neku dozvolu lokalnih vlasti ili da će ga klinci zamijeniti za napuhanca, no to sve je manje važno, ako ćeš se u njemu osjećati sitno!

Play logo

Druga dobra stvar je što ćeš na njemu moći ugostiti i frendice ili frajera, daleko od znatiželjnih pogleda s plaže. Pročešljale smo internet u potrazi za megalomanskim luftićima koji će biti totalni hit ovog ljeta i izabrale one na kojima bismo i same rado plutale ovog ljeta, daleko od svijeta. "Ubodi" - i nikako to ne čini doslovno, svoj luftić i budi spremna dignuti sidro kad otkuca zadnji radni sat zadnjeg petka prije odmora.

Napuhane usne

Ako ti je glava više pod vodom, umjesto iznad nje, a nije da istražuješ hrvatsko podmorje roneći, već si samo nevješta u plivanju, pomogni se ovim šarmantnim napuhanim golemim usnama.

Play logo

Apartman na moru

Luftić koji ima pomoćne luftiće i spremnik za piće zamijenit će i apartman, a time ćeš uštedjeti na ljetovanju. Naš prijedlog ti je da kupite ovaj luftić za šestero i više osoba (stoji 2133,00 kune) i umjesto apartmana, uzmete šator. I tako ćete po cijele dane biti na pučini. Noge možete brćkati u moru. Naravno, pritom treba zaboraviti na Ralje i sve ostale horor filmove inspirirane morskim dubinama.

Golferski auto s resicama

Ovaj šarmantni luftić savršen je za vas dvoje. Dolazi u obliku golferskog auta, natkriven je što je vrlo važno jer će vas zaštititi od sunca. Nas je oduševio ovaj detalj s resicama koje su, po svemu sudeći u modi, što ćeš vidjeti i u nastavku. Stoji 775,30 kuna, snižen.

Play logo
shimmer fallback

Vas dvije na gliseru

Luftić u obliku glisera s jastukom i spremištem za ručnike, kremu za tijelo i štampu, odličan je želiš li se s frendicom otisnuti na višesatno čilanje na kilometar od obale. S obzirom da stoji 1557,70 kuna, to je sve što će vam, uz dvje litre vode po glavi, trebati na moru.

shimmer fallback

Golemi jednorog u duginim bojama, 995,80 kuna

Proteklih sezona bili su ultrapopularni plamenci i jednorozi. I dalje su tražena roba na moru, ali predimenzionirani. U ovog stane minimalno šest osoba.

shimmer fallback

Kartaški stol

Napuhani stol i četiri stolca sa spremnikom za led u kojem hladiš piće. Savršen rekvizit za odlazak s društvom na more. Naći ćeš ga na stranici samsclub.com za malo više od tisuću kuna. Podijelite li trošak na vas četvero, nije tako strašno.

Play logo
shimmer fallback

Mega luftić za četiri frednice

I šećer na kraju! Mega luftić s resicama za četiri najbolje frendice. Želite li nezaboravno ljeto i fantastične Instagram fotke, ovo je luftmadrac koji biste trebale nabaviti. Dolazi u nijansi plave koja savršeno naglašava preplanulu put, a resice su jednostavno neodoljive, baš kao i motivi palmi i životinja na prozirnim bočnim stranama i krovištu. Dolazi s konopima za vezanje, kako biste se usidrile i mogle opustiti bez bojazni da otplutate u maniri stranih turista. Cijena mu je 'prava sitnica', 3000,00 kuna.

shimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.