Image
Foto: www.profimedia.hr
James Corden
Foto: www.profimedia.hr

James Corden

James Corden je počinio nekoliko velikih holivudskih promašaja, a navodno je bio i dobar prijatelj sa zloglasnim Harveyjem Weinsteinom. A ni njegov odnos s obožavateljima nije bajan. Prema riječima nekoliko obožavatelja tijekom intervjua Reddit AMA, glumac i voditelj imao je "višestruke ispade bijesa" dok je snimao britanski game show pod nazivom A League of Their Own, i navodno je "vikao" na obožavatelje koji su ga pitali mogu li se fotografirati s njim. Među posljednjim incidentima je i onaj iz poznatog restorana 'Balthazar' u New Yorku kada je vrijeđao konobara, a vlasnik restorana nakon toga zabranio mu je pristup restoranu te nazvao Cordena 'kretenom od čovjeka', ali i 'najzločestijim gostom' ikada.

Russell Crowe
Foto: www.profimedia.hr

Russell Crowe

Omiljen glumac Russell Crowe poznat je po brojnim ulogama i po tome što je odličan u svom poslu, ali je također poznat po tome što ima vrlo malo strpljenja za svoje obožavatelje, ali i ostale. U snimci s voditeljem Ryanom O'Nealom, vidjelo se kako vrijeđa publiku jer je pljeskala neusklađeno s glazbom, ali i kako vrijeđa tog istog voditelja.

Justin Bieber
Foto: www.profimedia.hr

Justin Bieber

Pjevač Justin Bieber poznat je po tome što je nekad druželjubiv, a nekad baš i ne kada se radi o druženju s obožavateljima, a poznat je i po tome što je otkazao nekoliko meet-and-greet susreta s obožavateljima, kao i zbog lošeg ponašanja u javnosti. A jednom prilikom, kada ga je nekoliko obožavatelja zamolilo za zagrljaj, on ih je hladno odbio.

Pierce Brosnan
Foto: www.profimedia.hr

Pierce Brosnan

Slavna osoba koja je već na ovoj listi jednom je ispričala priču o nepristojnom kolegi, a riječ je o Jamesu Cordenu. Prema toj priči, najbezobraznija slavna osoba koju je on ikada upoznao je Pierce Brosnan. Tijekom intervjua s Khloé Kardashian, Corden je tvrdio da ga je Brosnan gurnuo kako bi mogao proći tijekom jednog koncerta i da ga nije ni pogledao.

Charlize Theron
Foto: www.profimedia.hr

Charlize Theron

Charlize Theron je navodno jednom prilikom dokazala da je tipična holivudska "zla djevojka", prema njezinoj obožavateljici i kolegici, glumici Tiji Mowry. Kada je Mowry pružila ruku i pozdravila Theron prilikom jednog fitness tečaja, Theron je navodno zakolutala očima i rekla: "O moj Bože", aludirajući na to da ju je prekinula u treningu.

Jason Segel
Foto: www.profimedia.hr

Jason Segel

Jason Segel možda uvijek glumi simpatične i nespretne 'dobrice' na televiziji i filmu, ali očito nije takav kada su u pitanju njegovi obožavatelji. Navodno je bio nepristojan prema svojim obožavateljima tijekom promocije filma "Snimka seksa", a oni su tvrdili da im je "doslovno zalupio vrata automobila ravno u lice" nakon što su ga pitali mogu li se fotografirati s njim.

Sean Penn
Foto: www.profimedia.hr

Sean Penn

Jedan je obožavatelj navodno imao zastrašujući susret sa Seanom Pennom kada je pokušao fotografirati glumca, a sve je završilo žestokim obračunom. Penn je uhvatio mobitel kojim ga je obožavatelj fotografirao i potrčao za njim, vičući da će ga natjerati da "pojede mobitel", a zatim je taj isti mobitel bacio na tlo, prema TMZ-u.

Jennifer Lawrence
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Lawrence

Za razliku od drugih zvijezda, glumica Jennifer Lawrence sama otvoreno priznaje da je u prošlosti bila vrlo bezobrazna prema svojim obožavateljima, tvrdeći da je znala biti nepristojna kako bi se "obranila" od njih. Rekla je da je znala raditi grimase, mahati srednjim prstom ili izravno odbijati fotografiranje sa svojim obožavateljima.

Lea Michele
Foto: www.profimedia.hr

Lea Michele

Ponekad čak i slavne osobe žele autograme od svojih omiljenih glumaca. Glumica i pjevačica Hailee Steinfeld prisjetila se vremena kada je imala 14 godina i kada je odlazila s audicije i ugledala glumicu Leu Michele. Dotrčala je i tražila autogram od zvijezde, a Michele ju je jednostavno - ignorirala.

Christina Aguilera
Foto: www.profimedia.hr

Christina Aguilera

Valerie Bertinelli američka je glumica, no Christina Aguilera očito nema pojma tko je ona. Nakon što je Bertinelli prišla pjevačici kao obožavateljica i pohvalila je za njezinu glazbu, Aguilera joj je grubo odgovorila: "Da, kako god". Bertinelli je ostala zatečena takvim ponašanjem i nije joj bilo jasno kako netko može biti tako bezobrazan.

Nikada ne bismo rekli!

Na lošem glasu: Celebovi koji su bezobrazni prema svojim fanovima, ali i kolegama

Ne mogu svi uvijek biti dobre volje i to je sasvim normalna stvar. Od nas 'običnih' ljudi pa do naših omiljenih zvijezda, svi mi imamo svoje loše dane kada najradije ne bismo razgovarali ni sa kim i kada želimo da nas svi puste na miru. Ali čini se da neki, mnogima omiljeni celebovi, kao da uvijek imaju loš dan - za neke od njih često se kaže da su vrlo umišljeni, arogantni i bezobrazni prema svojim obožavateljima i kolegama. Bilo da im je slava previše 'udarila' u glavu ili su jednostavno takvi oduvijek, ovi celebovi poznati su po svom ne baš bajnom ponašanju prema drugima, a u nastavku smo izdvojile samo neke od njih.

N.B.