Tradicije s kraljevskih dvora

Od trudnoće do odgoja djece: 10 strogih kraljevskih pravila

Od toga kome je dopušteno (a kome je obaveza) biti u rađaonici do ograničenog izbora imena kraljevske djece, izdvojile smo nekoliko kraljevskih tradicija i pravila za koje nismo znale da postoje

profimedia-0378114533.jpg
Foto: Profimedia

Prema psiholozima, pravila u odgoju djece prijeko su potrebna; na taj će način vjerojatnije imati bolje socijalne vještine, prijatelje, samopouzdanje i samodostatnost. Međutim, kada je riječ o kraljevskoj obitelji, čini se da pravila (i izgovorena i neizgovorena) reguliraju svaki korak njezinih članova, mlađih i starijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Kraljevske vjenčanice

Od Meghan do Diane: Šest najskupljih kraljevskih vjenčanica

Kraljevske tradicije su neizostavne, čak i kad tvoje tijelo nosi drugo živo biće u sebi. Posljednje što društvu treba je nadzirati tijela žena tijekom trudnoće, kraljevske ili ne, ali postoje neke tradicije kraljevske trudnoće, porođaja pa čak i odgoja djece koje većina kraljevskih obitelji treba poštivati.

Od toga kome je dopušteno (a kome je obaveza) biti u rađaonici do ograničenog izbora imena kraljevske djece, izdvojile smo nekoliko kraljevskih tradicija i pravila o trudnoći, porođaju i odgoju djece za koje nismo ni znale da postoje.

1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.