Image
Foto: www.profimedia.hr
Jeremy Irons i Max Irons
Foto: www.profimedia.hr

Jeremy Irons i Max Irons

Sin slavnog glumca Jeremyja Ironsa, Max Irons, odlučio je nastaviti glumačku dinastiju svoje obitelji te je tako i sam postao mlada zvijezda Hollywooda. Naime, zgodni Max, koji jako nalikuje svom ocu, proslavio se u filmu „The Host“ koji je snimljen prema bestseller romanu Stephanie Meyer. Nakon tog uspjeha je postao zvijezda serije „The White Queen“, a od tada ne prestaje nizati hit za hitom. Očito i talent i gene zaslužne za privlačan izgled može zahvaliti svom ocu.

Clint Eastwood i Scott Eastwood
Foto: www.profimedia.hr

Clint Eastwood i Scott Eastwood

Jedan od najvećih glumaca 20. stoljeća. višestruki oskarovac i slavni redatelj Clint Eastwood može se pohvaliti iznimnim poslovnim uspjehom, ali i genima koji jamče dobar izgled. Naime, slavni glumac ima čak 8 djece, a najzgodniji među njima definitivno je mladi Scott Eastwood. Scott se proslavio prvenstveno zahvaljujući svom izgledu, tj. time koliko nevjerojatno sliči svome ocu. Danas Scott ima 36 godina, a interes za glumu i režiju pokazivao je od malih nogu. Ima pravu vojsku fanova, a može se pohvaliti i činjenicom da je radio na doista velikim filmskim projektima poput "Gran Torina", "Dana gnjeva" i Najdužeg putovanja".

Jon Bon Jovi i  Jacob Hurley Bongiovi
Foto: www.profimedia.hr

Jon Bon Jovi i Jacob Hurley Bongiovi

Poznati rocker i glazbenik Jon Bon Jovi znan je po tome što je desetljećima u braku s istom ženom, svojom srednjoškolskom ljubavlju, a koja mu je rodila i 4 djece. Jedan od njih je i mladi Jacob Hurley, kojem je danas 20 godina, a koji plijeni pažnju medija svojim odličnim izgledom. Naime, mlad i plavokos, Jacob je u vezi s glumicom Millie Bobby Brown, zvijezdom serije "The Stranger Things", a i sam je vrlo uspješan. Naime, Jacoba ne zanima ni glazba ni gluma već američki nogomet. Trenutno studira no nada se postati profesionalni sportaš.

Bono Vox i Elijah Hewson
Foto: www.profimedia.hr

Bono Vox i Elijah Hewson

Slavni frontman rock grupe "U2", Bono Vox, ima i jako zgodnog sina glazbenika, Elijaha Hewsona. Elijah, za razliku od nekih drugih „mladaca“ s ove naše liste, želi postati slavan zahvaljujući vlastitim naporima i trudu, a ne zbog povezanosti s Bonom. Predvodnik je i gitarist indie grupe "Inhaler" i oduševljava publiku gdje god da nastupa. Čini se da svjetska glazbena scena još treba otkriti mladog Elijaha.

Arnold Schwarzenegger i Patrick Schwarzenegger
Foto: www.profimedia.hr

Arnold Schwarzenegger i Patrick Schwarzenegger

Bivši guverner Kalifornije, slavni glumac i model Arnold Schwarzenegger može se pohvaliti i dobrim genima koje je prenio na svog sina Patricka, zvijezdu u usponu. Naime, mladi Patrick oduvijek je bio ambiciozan. Tako je sa samo 15 godina pokrenuo dizajnersku liniju odjeće. Nakon toga se i okušao u modeling industriji te je postao traženi teen model, a kasnije se odlučio okušati i na filmu. Odigrao je glavnu mušku ulogu u ljubavnoj drami „Midnight Sun“, a trenutačno ga možemo gledati i u hvaljenoj seriji „The Staircase“ u kojoj glumi sina Colina Firtha.

David Beckham i Brooklyn Beckham
Foto: www.profimedia.hr

David Beckham i Brooklyn Beckham

David Beckham je u svom braku s bivšom Spajsicom Victoriom Beckham dobio 4 djece, a najstariji je njegov sin Brooklyn. Brooklyn Beckham danas ima 23 godine te se nedavno oženio s bogatom nasljednicom Nicolom Peltz, a dobar izgled svakako je naslijedio od svog oca nogometaša. Iako Brooklyn za sad ne pokazuje neke posebne talente, ni za sport ni za glazbu ni za glumu, s obzirom na to da je zgodan i da ima obiteljsko bogatstvo koje se procijenjuje na 500 milijuna funti - to nije ni bitno. Rođen je kao celebrity beba, a danas radi kao fotograf.

Nicolas Cage i Weston Coppola Cage
Foto: www.profimedia.hr

Nicolas Cage i Weston Coppola Cage

Nicolas Cage znan je kao glumac koji se puno puta ženio, ali je samo dva puta (zasad) postao otac. Njegov prvi i najstariji sin je Weston Coppola Cage, a danas mu je 31 godina. Sam Weston je uspješan, baš nalik na svog oca. Proslavio se kao glazbenik, no kasnije se okušao i u glumi. Sam je priznao kako mu je veza s ocem Nicolasom pomogla na putu do uspjeha, a danas je prvenstveno znan kao frontmen glazbene grupe „Eyes of Noctum“. Uz to, Weston je i otac četvero djece.

Jude Law i Rafferty Law
Foto: www.profimedia.hr

Jude Law i Rafferty Law

Britanski zavodnik i jedan od najzgodnijih muškaraca Hollywooda, Jude Law, ima i jako zgodnog nasljednika. Naime, njegov sin Rafferty može se pohvaliti jednako dojmljivim izgledom, kojeg je sasvim očito naslijedio od svog slavnog tate. 25-godišnji Rafferty je rođen u Judeovom braku s glumicom Sadie Frost, a i sam se okušao u glumi. No, svoj je profesionalni put pronašao u svijetu modelinga te je postao jedan od najtraženijih britanskih muških modela. Radi diljem svijeta i nosi brojne revije na raznim Tjednima mode.

Dobri geni

Odlični geni: Ovi slavni očevi mogu se pohvaliti zgodnim sinovima

Već smo više puta pisale o tome kako neke slavne glumice i pjevačice imaju kćeri koje im neobično sliče, a sad su na red došli i slavni očevi i njihovi zgodni sinovi. Naime, Hollywood je pun primjera slavnih tata koji se mogu pohvaliti zgodnim sinovima koji su 'preslika' svojih slavnih očeva, a one koji su nama najviše zapeli za oko predstavljamo ti u nastavku. Vjeruj nam, ovi su frajeri pravi dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla - ni kad je riječ o dobrom izgledu ni kad je riječ o talentu i uspjehu.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr