Karizma igra ulogu

Nije sve u visini: Ove slavne dame ljube niže frajere

Nekakvo je nepisano pravilo da bi muškarac trebao biti viši od žene ili barem isto visok kao ona, no što znači tih nekoliko centimetara što je on bliže nebu, a dalje od tvog uha? Ništa! To potvrđuju ove slavne žene koje su za životne partnere izabrale muškarce niže od njih

profimedia-0458303696.jpg
Foto: Profimedia.hr

Visok, crn, zgodan - najčešće tako zvuči opis frajera iz snova. Ok, ova boja u sredini može varirati - pa će nekim ženama tiha patnja biti plavušani dok će se druge lijepiti za muške brinete. Ima i onih koje vole ćelave. No, svima nam je jako seksi kad je frajer markantan, visok i snažan pa kad si kraj njega imaš osjećaj da te može zaštititi u slučaju različitih nepogoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Jesi li znala?

Dupla doza šarma: Ovi celebritiji imaju brata ili sestru blizanca

shimmer fallback

E sad, pitanje je bi li on to stvarno učinio ili su ti njegovi gabariti tek estetske blagodati bez ikakve funkcije. No, da na koncu centimetri (bar oni u visinu) ne igraju nikakvu ulogu, potvrđuju i slavne žene koje su se odlučile skrasiti uz niže muškarce. Što to oni imaju, a da ovi prvi nemaju, ne možemo znati, ali možemo pogađati. Pravog frajera krase vrline koje nemaju veze s time koliko je visok i je li atleta. Karakter igra ključnu ulogu, a prilično smo sigurne da su odabranici ženskih srdaca iz nastavka obdareni upravo kvalitetnim karakterom.

1/8
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.