Ne zamaraju se trendovima

Vjerne svom stilu: Ove slavne dame već godinama njeguju isti imidž

Ove dame dokazuju da nije nužno povoditi se za trendovima želimo li izgledati stylish. Puno je bolji izbor imati čvrsti modni stav, kršiti nametnuta pravila i 'marširati' u nekom vlastitom ritmu

profimedia-0392217862.jpg
Foto: Profimedia.hr

Poznate osobe sklone su često mijenjati svoj imidž pa smo tijekom godina navikli viđati njihove brojne transformacije. I dok su neke poznate dame kroz godine drastično mijenjale svoj stil i izgled u skladu s trendovima, ima i onih drugih, koje su ipak ostale vjerne svom stilu zbog čega ih i danas smatramo pravim modnim ikonama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
I one vole high street modu

Nisu samo dizajneri: Slavne dame nose i povoljne komade koje si svatko može priuštiti

Njihov smisao za modu je jedinstven i prepoznatljiv, a njihov nam je stil bio i ostao velika inspiracija. Govorimo o zvijezdama s A-liste koje se nikad nisu odrekle svog prepoznatljivog looka, a kombinacije koje su ove dame nosile prije dvadesetak godina bez imalo se problema mogu 'isfurati' i danas jer su bezvremenske, baš kao i njihov smisao za modu. Ove dame dokazuju da nije nužno povoditi se za trendovima želimo li izgledati stylish. Puno je bolji izbor imati čvrsti modni stav, kršiti nametnuta pravila i 'marširati' u nekom vlastitom ritmu.

Trendovi prolaze, stil je vječan, a ove poznate žene s razlogom se nazivaju stilskim ikonama. Njihove bezvremenske kombinacije uvijek su nam velika inspiracija, ali i dobra motivacija da malo više truda uložimo u razvoj svog jedinstvenog imidža i prepoznatljivog stila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/8
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.