Dobrodošla natrag

Prekinula šutnju, opet ljubi i izgleda bolje no ikad: Adele na naslovnici Voguea

Nismo znali gdje i što se dođađa s njom, a onda se vratila s novim albumom, novim dečkom i s nevjerotajnom lnovom inijom. Adele se dugo pripremila za svoj comeback i sad je vrijeme da 'rasturi'

profimedia-0151065388.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Nakon šest dugih godina britanska glazbenica Adele konačno je odlučila prekinuti 'šutnju' i počastiti nas novim albumom. Tako su se višemjesečna nagađanja pokazala točnima - ova glazbena poslastica, na oduševljenje Adelinih strpljivih obožavatelja, izaći će sredinom listopada. O naslovu albuma još se službeno ništa ne zna, ali neki tvrde kako bi se mogao zvati "30". Naime, i prethodni su albumi ove nagrađivane pjevačice nosili nazive po brojevima - i to onima koji su predstavljali neke prekretnice u Adelinom životu. Isto tako i broj 30 ima veliko značenje u životu ove super-zvijezde: u toj se dobi rastala od svog sada bivšeg supruga, milijardera Simona Koneckog.

Dok je Adele vodila "običan" život daleko od očiju javnosti, njezini hitovi kao što su Hello, Rolling in the Deep i Skyfall nisu se prestajali vrtiti, dapače, zauvijek su se udomaćili na radio stanicama diljem svijeta.

Adele opet ljubi

Ali da je slavnoj pjevačici krenulo na svim poljima otkriva i činjenica kako su se točnim pokazali i tračevi o njenoj novoj vezi. Nakon rastave, Adele je sreću odlučila potražiti s uspješnim sportskim agentom Richom Paulom. Da je veza službena svima je postalo jasno kad je 33-godišnja pjevačica na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju s vjenčanja zvijezde LA Lakersa, Anthonyja Davisa.

Objava je mnogo puta dijeljena pa smo se svi mli prilike uvjeriti u još nešto: nova sretna ljubav očito izvrsno djeluje na njezinu liniju, jer Adele nikad nije bila vitkija.

Zvijezda s naslovnica

O svemu ovome Adele je i sama progovorila u najnovijem intervju, prvom u posljednjih 5 godina, koji je dala za popularni Vogue. Prvi put u povijesti časopisa, englesko i američko izdanje u studenom svojim čitateljima donosi istu naslovnicu i glavnu priču - onu o Adele. U intervju je, između ostalog, govora bilo o majčinstvu, anksioznosti, rastavi, ali i o novom životu: o tek procvjetaloj ljubavi, povratku među slavne i o nevjerojatnom mršavljenju -zvijezda je skinula čak 45 kilograma. O tome je kazala:


"Za sve je 'kriva' moja tjeskoba. Osjećala sam se bolje kad bih vježbala. Nikad se nije radilo o mršavljenju, već o tome da postanem jaka i zdrava. Postala sam prilično ovisna o tome - vježbam dva ili tri puta na dan! Dižem utege i odrađujem kružne treninge - i tako već treću godinu."

Ponovni uspon


Od kraha njezinog braka prošle su dvije godine, a Adele sada otkriva kako joj je rastava doduše slomila srce, ali je to učinila za se sebe jer joj više nije odgovaralo ostati u tom odnosu, iako se nije dogodilo ništa loše. Za svog novog odabranika, kojeg je već upoznala i sa svojim osmogodišnjim sinom Angelom, iam samo riječi hvale:

"Išla sam na spojeve i prije Richa, ali dotični muškarci to su mrzili. Bilo im je previše stresno, nisu se osjećali ugodno kad bi ih netko vidio sa mnom… Ali mog novog dečka to uopće ne ljuti. Dovoljno je dosljedan i obazriv pa me uopće nije briga tko zna za nas".


Na kraju, Adele je priznala kako je proživljavala ozbiljnu krizu prije no što se povukla sa scene:

"Zbog slave sam postala neugodna, toliko da sam u jednom trenutku čak razmišljala o tome da potpuno napustim glazbu. Na kraju sam ipak odlučila neko vrijeme biti 'pustinjak' kako bih se sabrala i posložila si prioritete u glavi".

Srećom, Adele je u tome uspjela, opet je stala na noge i odlučila se vratiti glazbi. Da se stvari nisu tako odvile, bila bi to ogromna šteta - ne samo za njezine obožavatelje. Zaljubljena, osnažena i ljepša nego ikad, slavna pjevačica spremna je za nove hitove.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.