Pljesak za originalnost!

Si, Lu, Leeloo, Diva Marija i mali Bloom -samo su neka od neobičnih imena djece naših celebritija

Neobična imena toliko su postala uobičajena među celebritijima pa bi bilo ustvari neobično da se dijete zove sasvim obično, primjerice - Ivan

katelaskll.jpg

Nestrpljivo ga iščekuješ devet mjeseci, a možda i dulje, puno dulje, zbog okolnosti u životu koje nisu uvijek onakve kakve si planirala. Tog dugo željenog malca nazvat ćeš - Željen i ime će govoriti za sebe ili ako su okolnosti potpuno drugačije, Nenad jer nije bio u planu pa vam sad treba arhitekt čarobnjak da dvosobni stan pretvori u trosobni, dok vi po oglasniku tražite veći automobil za svoju peteročlanu obitelj. Istina, imena koja spominjemo već odavna nisu u modi pa vrlo vjerojatno ni svog dugo iščekivanog klinca nećeš nazvati Željen, nego Luka, a mali padobranac neće biti Nenad, nego Roko.

Image

Znaš li da prvo slovo tvog imena otkriva puno toga o tvojoj osobnosti?

Ta imena bila su in '70-ih i '80-ih godina prošlog stoljeća, ali prilično smo sigurni da će, kao i sve ostalo, vratiti popularnaost pa će za koju godinu u vrtiće opet krenuti Nenadi i Željeni, samo da ih se koji od naših celebritija sjeti pomno smišlja ime za bebu. Oni diktiraju trendove, no nekada daju toliko neobična imena svojoj djeci pa je prilično teško za povjerovati kako će mama primjerice iz Gračaca svog prvorođenog nazvati Bloom, kako se zove najiščekivanija beba godine, sin Maje Šuput Tatarinov. I Maji će to biti super jer da je htjela da joj malac ide u razred s tri imenjaka, nazvala bi ga Petar.

Od Maje nismo manje ni očekivali i stoga joj čestitamo na originalnosti i vjerujemo da Blooma Tatarinova čeka životni put posut cvijećem, a u nastavku ti donosimo ostala neobična imena djece naših celebritija kojih smo se jutros uspjeli sjetiti.

Balie Dee i Lumi Wren

Kći neprežaljenog kralja funka Dina Dvornka, Ella Dvornik i njezin suprug Charels Pearce imaju dvije djevojčice koje se zovu Balie Dee i Lumi Wren.

 Balie se čita Bali. Ime je dobila po otoku Bali u Indoneziji gdje smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači vojnik. U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželio želju. Dee označava zvuk imena mog tate Dina i Charlesove mame Deirdre... Tako da ih uvijek ima sa sobom i kad ih nema. Slovo e smo dodali na kraju Bali čisto da bude drugačije - napisala je Ella kad se rodila Balie na društvenoj mreži.

Diva Marija

Marko Perković Thompson s drugom suprugom Sandrom ima petero djece, od kojih se imenom ističe Diva Marija. Ostali klinci zovu se Petar Šimun, Ante Mihael, Cvita i Katarina.

Si

Boris Novković je vjerojatno naš najromantičniji pjevač prema čijem bi se ljubavnom životu mogao napisati roman. Ne postoji čovjek koji više od njega vjeruje u brak. Boris se nedavno pomirio sa suprugom Iris. Podsjetimo, lani u rujnu potvrdio je da su već neko vrijeme razdvojeni. Par je uspio riješiti probleme, a svoju su ljubav okrunili novim životom. Maloj Si uskoro stiže braco. Novković iz prijašnjih brakova ima dva sina Nou i Bona, a sa svojom četvrtom ženom čeka četvrto dijete.

Malik i Istok Zola

Riječki pjevač Damir Urban ima troje djece iz dva braka. S bivšom suprugom Goranom ima 19-godišnjeg sina Malika, a s drugom suprugom Milicom sina Istoka Zolu i kćerkicu koju je dobio u 51. godini.

David Vid Viktorije Dimitrije Sebastijan Ernest

Sin Darka Rundeka zove se upravo ovako i priznajemo, zvuči moćno, no David Vid Vikotorije Dimitrije Sebastijan Ernest Rundek zasigurno se u svakodnevnoj komunikaciji ne koiristi punim imenom. Na društvenim mrežama ovaj se zgodni, svestrani mladić predstavlja Vid Div Rundek. 30 mu je godina i jako nalikuje ocu u mladosti.

Leeloo

Naš svjetski poznati pijanist svoju je djevojčicu nazvao Leeloo, inspiriran imenom glavne junakinje Bessonovg Petog elementa koju je utjelovila Mila Jovovich.

Lu

Pijanist Matija Dedić i njegova supruga Marina svoju su kćer nazvali Lu. Lu danas ima 18 godina i njihovo je jedino dijete.

Raul i Zoe

Glumački par Vejzović, Bojana i Enes imaju dvoje djece, 15-godišnjeg Raula i 11-godišnju Zoe. Po svemu sudeći, Bojana dijeli sklonost neobičnim imenima sa svojim prvim suprugom Borisom Novkovićem. Vrlo mladi su se vjenčali i u braku proveli pet godina. Razveli su se 1997.

Prekrasna imena za curice

Bivša manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić i njezin suprug, bivši nogometaš, Mihael Mikić imaju tri curice koje se zovu Mila Amelie, Jana Sienna i Mari Dana.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.