Nije ih lako gledati

Kakav neugodnjak: Ove scene seksa u filmovima nije lako za gledati

Scene seksa u filmovima uglavnom su uljepšane i snimljene tako da sve izgleda romantično, no ponekad su vrlo neugodne za gledati - takve smo izdvojile u nastavku

scene-seksa.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Poznato da su scene seksa u filmovima malo previše uljepšane - sve izgleda tako lijepo, uredno, romantično, gotovo savršeno. Stvarnost je, ipak, malo drugačija i istina je da je seks ponekad neugodan, nespretan, neuredan i čudan, no to je u redu. Upravo zato volimo kada se scene seksa u filmovima prikazuju u nešto realnijem svjetlu.


Image

10 poznatih filmova čije su scene ponovno snimljene kako bi se udovoljilo gledateljima

No ponekad redatelji vole otići u ekstreme i malo pretjerati, a rezultat su scene seksa koje su, u najmanju ruku, neugodne za gledanje. Bilo da se radi o smiješnim pozama, izrazima lica ili pak o prikazu virtualnog seksa ili seksa između lutaka (da, ima i toga), za neke od njih bismo radije da ih nikada nismo vidjeli.

Image

U nastavku smo zato izdvojile top šest najneugodnijih scena seksa u filmovima - provjeri ih u nastavku i sama donesi svoj sud.

"Razbijač"

U ovom filmu, lik Sylvestera Stallonea budi se iz krio-sna kako bi pomogao policiji u budućnosti da uhvati najopasnijeg kriminalca. Ipak, neke su stvari u budućnosti prilično drugačije - primjerice; kada ljudi idu na WC, umjesto toaletnog papira postoje tri misteriozne školjke, a tijekom seksa ne dolazi do fizičkog kontakta zbog bolesti i rizika od trudnoće. Umjesto toga, na glavu se stavljaju kacige za virtualnu stvarnost, kao što Sly radi sa Sandrom Bullock, i stvari postaju zaista čudne.


"Zalomilo se"

Komedija "Zalomilo se" prikazuje trudnoću onakvom kakva zaista jest, pa tako i scenu koja nam pokazuje kako izgleda seks za vrijeme trudnoće - otprilike jednako onako znojno i neugodno kao što bismo i mogli zamisliti. Allison (Katherine Heigl) je svjesna svog zaobljenog tijela, dok se Ben (Seth Rogen) užasava da će seksom s njom nekako "bocnuti" bebu, iako je to nemoguće. Rezultat? Prilično neugodna scena seksa.

"Djeveruše"

Uvodna scena "Djeveruša" jedna je od najupečatljivijih scena seksa svih vremena. Jon Hamm, najpoznatiji po ulozi u seriji "Momci s Madisona", u ovom filmu utjelovljuje prepotentnog lika koji je nevjerojatno privlačan, ali kada je u pitanju seks, baš se i nije pokazao. On je potpuno seksualno nekompatibilan s likom Kristen Wiig, ali ona mu se stalno vraća. Par u ovoj sceni isprobava neke vrlo neugodne položaje, prave smiješne grimase i zaista je neugodno za gledati.

"Junfer u četrdesetoj"

Andy (Steve Carell) je, kako i naslov filma kaže, 40-godišnji djevac. Kroz cijeli film on osjeća pritisak da konačno izgubi nevinost, posebno nakon što je upoznao prekrasnu samohranu majku. Nema ničeg neugodnog u njihovoj konačnoj sceni seksa, ali postoji nekoliko scena koje su poprilično neugodne, poput scene ljubljenja.

"Patak Howard"

Lude osamdesete iznjedrile su ovaj film koji također sadrži jednu ne baš bajnu scenu. Glumica Lea Thompson koja glumi u ovom filmu zamalo je imala spolni odnos s divovskom vanzemaljskom patkom! Patak Howard stigao je na Zemlju i druži se s likom koji tumači Thompson, a stvari onda postanu vrlo nezgodne kada njezin lik počne zavoditi zbunjenog patka. Srećom, na tome je stalo.

"Tim Amerika: Svjetska policija"

Iako smo mislili da nikada nećemo vidjeti seks lutaka na filmu, ovaj film dokazao je da nismo bili u pravu. U filmu "Tim Amerika: Svjetska policija" ne samo da se prikazuje seks lutaka, već ih možemo vidjeti u svim mogućim pozicijama.

Image

Možda će te zanimati

Image
BEZ ADTIVA I KONZERVANSA

Dva hit recepta: S ovim specijalitetima gotovim za pola sata započinje nova tradicija mesnih blagdanskih obroka!

Image
VAŽAN KOMAD

Udobni su i topli: Kardigani koji mogu obogatiti zimske outfite