Saksofonist Igor Geržina ponovno u klubu Sax!

Svjetska glazba u središtu metropole

Saksofonist Igor Geržina ponovno u klubu Sax!

Iza njega stoji uspješna karijera i umjetničko djelovanje dugo 30 godina, a ostavio je trag na više od 100 hrvatskih diskografskih izdanja. Igor Geržina dobitnik je mnogobrojnih domaćih glazbenih nagrada, a svjetsku smooth jazz scenu osvojio je svojim autorskim instrumentalnim albumima 'Metropolis' i 'One Click World' te od strane inozemnih radijskih prezentera dobio zasluženi nadimak 'Hrvatska senzacija' na saksofonu.

Ovaj maestro saksofona koji ima fanove diljem svijeta iza sebe ima 30 godina umjetničkog djelovanja, četiri samostalna studijska albuma od kojih su tri autorska, a u pripremi je i peti album čiji se izlazak očekuje na proljeće.

Početkom listopada prošle godine svoju dugogodišnju karijeru obilježio je rasprodanim koncertom u kazalištu Kerempuh uz poznate goste s hrvatske estrade, a uz svoj vrhunski glazbeni sastav ponovno će razveseliti zagrebačku publiku u klubu Sax!
-    Nismo jedno vrijeme svirali u Saxu i ovo je prva svirka ove sezone. Jako se veselim ponovnom druženju sa zagrebačkom publikom i klupskoj svirci sa svojim bendom – izjavio je povodom skorog koncerta Igor Geržina.

Igor Geržina u Saxu će izvesti svoj autorski  repertoar, a premijerno ćete moći čuti i nekoliko skladbi koje će biti objavljene na novom albumu.
Ulaz na koncert je slobodan.


Image

Foto: Mario Kociper