Provokativno izdanje za crveni tepih – je li Chrissy Teigen pretjerala?

Modni promašaj

Provokativno izdanje za crveni tepih – je li Chrissy Teigen pretjerala?

Prije nekoliko dana u Los Angelesu je održana dodjela glazbenih nagrada American Music Awards koja je okupila mnoge zvijezde iz svijeta glazbe.

Najviše pažnje na crvenom tepihu plijenila je manekenka Chrissy Teigen koja je na dodjelu došla podržati svog supruga, glazbenika Johna Legenda. Lijepa je Chrissy očito željela pokazati svoje seksi atribute, međutim ovaj je put ipak malo pretjerala sa stylingom. Image


Za ovu je prigodu nosila dugu crnu haljinu s vrlo visokim prorezom, koji je sezao sve do struka. Chrissy zbog takvog kroja ispod haljine nije nosila donje rublje, a uz haljinu je kombinirala zlatni nakit i crne sandale na petu. Iako je izgledala vrlo provokativno i seksi, ipak joj je zbog samog kroja haljine nedostajalo elegancije, a upravo je elegancija, a ne golotinja ono što nas najviše privlači na crvenom tepihu.


Image


Što se tiče dodjele nagrada, u najvažnijim kategorijama pobijedili su Justin Bieber (Pjevač godine, Najbolja pjesma, Album godine, Video spot godine), Selena Gomez (Pjevačica godine), Beyoncé (turneja godine) te Ariana Grande (Umjetnica godine).


Foto: Getty ImagesMožda će te zanimati

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Prve reakcije finalista 'Superstara': Neki nisu očekivali prolazak dalje

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Spektakl i suze u studiju 'Superstara': U finale idu Hana, Dino, Toni i Petar!