DANAS EKSKLUZIVNO U 21 I 15 NA RTL-U

Princ Harry zbog biografije neće smjeti doći na krunidbu princa Charlesa?

10. siječnja u prodaji bi se trebala naći bombastična biografija princa Harryja Spare, a princ Harry tim je povodom sjeo s legendarnim Andersonom Cooperom i ispričao mu sve o knjizi, ali i nategnutim odnosima u kraljevskoj obitelji

profimedia-0070072616.jpg
Foto: www.profimedia.hr

9. siječnja ekskluzivno na RTL-u u 21 i 15, pogledajte što je sve princ Harry ispričao Andersonu Cooperu.


Princ Harry ovih će dana izdati biografiju koja će uzdrmati svijet, a pogotovo britansku kraljevsku obitelj. Princ Harry je kako navode svjetski mediji u biografiji pisao o svemu od osvrta na smrt majke princeze Diane i koliko mu je bilo teško zbog toga, fizičkom napadu njegova brata princa Williama, ali i kako on zapravo nije bio kum na vjenčanju svoga brata te da je sve to bila jedna velika laž. A u velikom intervjuu Andersonu Cooperu otkrio je kako zamjera kraljevskoj palači za koju tvrdi da je 'podmetala' priče medijima o njemu i njegovoj supruzi Meghan Markle.

No, kako sada stvari stoje, čini se kako pomirdba princa Harryja s ocem Charlesom i bratom Williamom nije ni na vidiku. Britanski mediji nagađaju kako će biografija još dodatno pogoršati ionako zategnute odnose, pa se nagađa kako bi princ Harry mogao biti kažnjen tako što neće smjeti doći na krunidbu svog oca Charlesa u svibnju.


Hoće li se zle prognoze doista i ostvariti, ostaje nam vidjeti. Dotad nikako ne propustite pogledati što je 'nestašni' princ Harry ispričao velikoj TV zvijezdi, Andersonu Cooperu u intervju. Samo dan nakon emitiranja u SAD-u, intervju pogledajte ekskluzivno na RTL-u u ponedjeljak, 9. siječnja u 21 i 15.


Možda će te zanimati

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Prve reakcije finalista 'Superstara': Neki nisu očekivali prolazak dalje

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Spektakl i suze u studiju 'Superstara': U finale idu Hana, Dino, Toni i Petar!