Play logo
DANAS EKSKLUZIVNO U 21 I 15 NA RTL-U

Princ Harry: Zažalio sam što sam pogledao Meghanine seksi scene

10. siječnja u prodaji bi se trebala naći bombastična biografija princa Harryja Spare. A iz dana u dan u javnost cure zanimljivi detalji knjige u kojoj je princ Harry očito posve 'otvorio' dušu, baš kao i u intervjuu kod Andersona Coopera

profimedia-0657952252.jpg
Foto: Profimedia
Play logo

9. siječnja ekskluzivno na RTL-u u 21 i 15, pogledajte što je sve princ Harry ispričao Andersonu Cooperu.

Play logo

O britanskoj kraljevskoj obitelji naizgled se zna doista mnogo, no zapravo oni gotovo nikad ne pričaju o privatnom životu, a ponajmanje o braku, ljubavi ili slomljenom srcu. Mogli bismo reći da će se i to promijeniti. Naime, 10. siječnja u prodaju stiže biografija princa Harryja u kojoj je kako otkrivaju strani mediji, pisao o svemu. O smrti majke princeze Diane i koliko mu je bilo teško zbog toga, fizičkom napadu njegova brata princa Williama, a prema posljednjim informacijama priznao je i kako je zažalio što je ikada pogleda vruće seksi scene svoje supruge dok je glumila u seriji 'Suits'.

Princ Harry je navodno otkrio kako je na početku veze 'guglao' Meghan i naletio na seksi scene iz serije u kojoj je glumila i nikako mu nisu dobro sjele.

Play logo

"Gledao sam kako se ona i njezin kolega glumac 'hvataju' u uredu ili konferencijskoj sobi. Nisam trebao vidjeti takve stvari", napisao je princ Harry te se našalio kako mu je nakon toga bila potrebna terapija elektrošokovima kako bi to izbio iz glave.

A što je još Harry teško izbacio iz glave, ispričat će u velikom intervjuu legendarnom Andersonu Cooperu koji će se emitirati 9. siječnja na CBS-u. Samo dan kasnije, 9. siječnja ekskluzivno na RTL-u u 21 i 15, pogledajte što je sve princ ispričao Andersonu.

Play logo