Image
Foto: www.profimedia.hr/icture by Millie Pilkington/The Prince and Princess of Wales/WPA-Pool
Princ Louis
Foto: www.profimedia.hr /icture by Millie Pilkington/The Prince and Princess of Wales/WPA-Pool

Princ Louis

Kate Middleton ovaj put je na fotografiji sa svojim najmlađim sinom. Preslatkog princa je odjenula u plavu vesticu i košulju te tamno plave kratke hlače, dok se ona odlučila za majicu mornarskog stila. Mnogi su komentirali kako princ Louis nevjerojatno podsjeća na svog oca princa Williama.

Princ Louis
Foto: www.profimedia.hr

Princ Louis

Podsjetimo li se lanjske proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete, ne možemo zaboraviti kako je glavna zvijezda bio princ Louis i njegove ekspresije za vrijeme preleta kraljevskog zrakoplovstva. I ove godine na proslavi Uskrsa, maleni Louis nije bio impresioniran fotografima koji ga prate u stopu.

Princ William i Kate s djecom
Foto: www.profimedia.hr

Princ William i Kate s djecom

Kraljevska obitelj za Uskrs je tradicionalno bila na misi. A svi se modno uskladili u plave tonove. Maleni princ Louis ponovno nije izgledao previše impresioniran medijskom pažnjom.

Princ Louis 2022.
Foto: www.profimedia.hr

Princ Louis 2022.

Princ Louis lani je na proslavi platinastog jubileja vladavine svoje prabake danas pokojne kraljice Elizabete, bio prava atrakcija sa svojim izrazima lica. A nekoliko dana ranije, 'ušutkavao' je svoju mamu Kate Middleton dok ga je pokušavala smiriti. Jedno je sigurno, princ Louis preslatki je dječak koji očito nije ni svjestan popularnosti koju ima.

Preslatki princ George proslavio je peti rođendan

Već tradicionalno britanska kraljevska obitelj princa i princeze od Walesa, rođendane svoje djece proslavi prigodnim portretima. Tako su i ove nedjelje, 23. travnja, na službenom Instagramu, princa Williama i Kate Middleton, objavljena dva nova portreta princa Louisa. Iako je dosad često portrete snimila ponosna mama Kate Middleton, ovaj put, rođendanske fotografije snimila je Millie Pilkington. Ovaj put na portretu je i mama Kate, koja gura njihovo najmlađe dijete na tačkama, dok se on smiješi u kameru.

zena.hr