Image
Foto: www.profimedia.hr
Melanie Griffith
Foto: www.profimedia.hr

Melanie Griffith

U sedamdesetim i osamdesetim godinama, ljubav između Melanie Griffith i Dona Johnsona bila je glavna tema. Slavni par se vjenčao 1976., da bi se šest mjeseci kasnije razveli i nastavili dalje sa svojim životima. Melanie se 1982. udala za glumca Stevea Bauera i dobila sina Alexandera, no pet godina kasnije se razvela i od njega. A onda je uslijedilo neočekivano - 1989. Melanie se vratila Donu, ponovno se udala za njega i rodila mu kćer Dakotu, danas poznatu glumicu. Ipak, 1996. su se razveli po drugi put, no ostali su u prijateljskim odnosima i velika su podrška svojoj kćeri.

Pink
Foto: www.profimedia.hr

Pink

Pink i njezin suprug Carey Hart prekidali su nekoliko puta, no danas su jači no ikad. Počeli su izlaziti 2001., a zatim su 2003. prekinuli na otprilike godinu dana. Ponovno su se vratili jedno drugome, a ona ga je zaprosila 2005. Godinu dana kasnije vjenčali su se, da bi se razveli nakon dvije godine. No, nije stalo na tome - 2009. objavili su da su ponovno zajedno, a za People su rekli da "ponekad morate napraviti nekoliko koraka unatrag da biste krenuli naprijed". Danas su u braku i imaju dvoje djece, Willow i Jamesona.

Hailey Bieber
Foto: www.profimedia.hr

Hailey Bieber

Hailey Baldwin Bieber nekoliko se puta svađala i mirila sa svojim sadašnjim suprugom Justinom Bieberom. Par se upoznao 2009., a počeli su izlaziti tek 2016. i ubrzo nakon toga su prekinuli. Justin je nakratko hodao sa Sofijom Richie i čak se ponovno vratio svojoj bivšoj, Seleni Gomez, za koju se i dalje priča da ju nije prebolio. Ipak, 2018. vratio se Hailey, ubrzo ju zaprosio, a 2019. imali su vjenčanje za prijatelje i obitelj u Južnoj Karolini.

Jennifer Lopez
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Lopez

Cijeli svijet obradovala je vijest da se J.Lo vratila svom bivšem zaručniku Benu Afflecku nakon prekida zaruka s Alexom Rodriguezom. Jennifer i Ben ponovno su se zaručili i samo će vrijeme pokazati je li njezin povratak staroj ljubavi bio dobra odluka, no Ben nije jedini bivši kojemu se ova diva vraćala. Nakon rastave s prvim suprugom Ojanijem Noom, bila je u kratkoj vezi s Marcom Anthonyjem koja je ubrzo završila. A nakon što je prekinula prve zaruke s Benom, Jennifer se vratila Marcu, za kojeg se i udala nekoliko mjeseci kasnije. Iako zajedno imaju dvoje djece, njihovoj je priči ipak došao kraj.

Kourtney Kardashian
Foto: www.profimedia.hr

Kourtney Kardashian

Iako je konačno stala pred oltar s Travisom Barkerom i čini se sretnija nego ikad, Kourtney Kardashian prekidala je i mirila se sa svojim bivšim dečkom i ocem svoje troje djece, Scottom Disickom. Od 2006. kada su prohodali, imali su turbulentan odnos, a kada su prekinuli 2015., Kourtney se navodno viđala s Justinom Bieberom. Krajem 2016. roditelji troje djece navodno su se vratili jedno drugome, no godinu dana kasnije postalo je očito da, iako nastavljaju zajedno odgajati svoju djecu, idu svatko svojim putem kada je u pitanju ljubav.

Gigi Hadid
Foto: www.profimedia.hr

Gigi Hadid

Manekenka Gigi Hadid vraćala se Zaynu Maliku, s kojim ima jednogodišnju kćer Khai. Prohodali su nakon što je Malik raskinuo zaruke s Perrie Edwards oko 2015. godine, no od onda su imali puno uspona i padova. Njihov prvi prekid dogodio se u ožujku 2018. Samo nekoliko tjedana kasnije, Malik i Hadid uhvaćeni su u zagrljaju, no Hadid je počela izlaziti s Tylerom Cameronom u kolovozu 2019. Međutim, njezina veza s Cameronom bila je kratkog vijeka, a krajem 2019. vratila se Maliku. U međuvremenu su dobili kćerkicu, no u listopadu 2021. opet su prekinuli, čemu je kumovala njezina majka Yolanda, koja je optužila Zayna da ju je udario tijekom svađe.

Elizabeth Taylor
Foto: www.profimedia.hr

Elizabeth Taylor

Legendarna glumačka diva Elizabeth Taylor udavala se čak osam puta, i to dva puta za istog čovjeka, glumca Richarda Burtona. Prvi put bili su u braku od 1964. do 1974., a drugi put svega godinu dana, od 1975. do 1976. Nakon njega, udala se za budućeg senatora Johna Warnera 1976., no priznala je sljedeće: "Nakon Richarda, muškarci u mom životu bili su samo tu da mi pridrže kaput i da otvore vrata".

Miley Cyrus
Foto: www.profimedia.hr

Miley Cyrus

Romansa između Miley Cyrus i Liama Hemswortha trajala je otkako su se zaljubili tijekom snimanja filma "Posljednja pjesma" 2010. Mlade holivudske zvijezde tada su izlazile sve do prekida 2013. Miley su u međuvremenu povezivali s mnogim zvijezdama, što muškarcima, što ženama, no 2016. odlučila je vratiti se Liamu. Vjenčali su se u prosincu 2018., a iako se tada sve činilo bajno, u siječnju 2020. razveli su se i više nisu zajedno.

Stara ljubav se ne zaboravlja

Pametna odluka ili? Ove slavne dame vraćaju se bivšim ljubavima

Je li dobra ideja vratiti se s bivšem? Vjerojatno ne. Ipak, prema istraživanjima, više od 50 posto parova barem se jednom pomiri nakon prekida i ima podvojene osjećaje o završetku veze. Nekada i taj drugi put završi prekidom, no nekim je parovima upravo prekid ono što je njihovoj vezi bilo potrebno da bi uspjela. A koliko je dobro vratiti se bivšem ili ne najbolje znaju ove slavne dame koje su se nekoliko puta vraćale svojim starim ljubavima - nekima je to pošlo za rukom i danas su sretniji nego ikad, neke su se po dvaput zaručivale ili udavale za istu osobu, a neke su i nakon drugog puta ostale razočarane. U nastavku smo se prisjetile nekoliko poznatih žena koje su se vraćale svojim bivšima - od Jennifer Lopez do Elizabeth Taylor.


N.B.