Ovih dana gledamo puno serija pa smo izdvojile najbolje odjevene ženske likove

Od legendarne Carrie Bradshaw do Rachel Green - ovo su naše omiljene modne ikone s malih ekrana

Ovih dana gledamo puno serija pa smo izdvojile najbolje odjevene ženske likove

Nije nas sram priznati da ovih dana gledamo puno televizijskih serija. S obzirom da slobodno vrijeme možemo provoditi samo u zatvorenom prostoru, idealan je trenutak da ga iskoristimo za omiljene serije, nove i stare serije s kojima smo u zaostatku ili koje nikako nismo imale vremena pogledati. I tako ga i koristimo. Ostajemo doma i uživamo u maratonima tv klasika i hvaljenih noviteta. 

Image

Znamo gdje besplatno gledati serije i filmove u ovim danima samoizolacije


Neki dan smo se pitale kako spojiti ugodno s korisnim, pa smo odlučile spojiti dvije velike ljubavi u zabavni članak: modu i televizijske serije.

Puno smo razmišljale i iako je nemoguće sjetiti se svih legendarnih likova i njihovih još legendarnijih ormara, uključile smo ponešto za svakoga te izdvojile neke od najbolje odjevenih ženskih likova u popularnim TV serijama.

Carrie Bradshaw, 'Seks i grad'

Njezin ormar bio je zaseban lik. Legendarna Carrie koju je u šest sezona serije 'Seks i grad' i dva nastavka istoimenog filma odigrala glumica Sarah Jessica Parker bila je, i još uvijek je, modna inspiracija ženama diljem svijeta. 


Olivia Pope, 'Skandal'

Kad su u pitanju svestranost i stil u ormaru telvizijskih likova, Olivia Pope defnitivno se nalazi na vrhu. Alter ego glumice Kerry Washington u sedam sezona serije 'Skandal' pokazao nam je brojne prekrasne odjevne kombinacije, od onih poslovnih do onih večernjih i elegantnih. 


Jean Milburn, 'Sex Education'

Ako još nisi počela gledati seriju 'Sex Education', predlažemo ti da to učiniš čim prije. Ne samo zato što je serija duhovita, iskrena i šarmantna, već zato i što je glumica Gillian Anderson odlično portretirala svoj lik mame i seksualne terapeutkinje Jean Milburn. Osim toga, njezin boho, a istovremeno elegantan stil je jedan od boljih koje smo vidjele u novije vrijeme. 


shimmer fallback

(Foto: www.profimedia.hr)

Blair Waldorf, 'Tračerica'

Od školskih uniformi sa šarenim detaljima ili dizajnerskih krpica, ormar Blair Waldorf bio je pun svega. Bez obzira na to jesi li je voljela u popularnoj seriji 'Gossip Girl' ili ne, moraš priznati da je njezin stil bio fenomenalan, a i danas služi kao modna inspiracija.


Jessica Day, 'Nova cura'

Kraljica otkačenog stila! Tko nije volio vidjeti što će Jess, lik glumice Zooey Deschanel, odjenuti svaki tjedan? Nikad nismo znali što očekivati, a njezin retro slatki stil oduševljavao nas je sedam sezona. 


shimmer fallback

(Foto: www.profimedia.hr)

(Foto: www,profimedia.hr)

Fran Fine, 'Dadilja'

Stil Fran Drescher u bezvremenskoj 'Dadilji' definitivno i dalje 'žari i pali' i teško je uopće izdvojiti njezine najupečatljivije odjevne kombinacije. Fran Fine 90-ih je vladala malim ekranima, a bome i njezin jedinstveni i ektravagantni modni stil koji će teško netko drugi nadmašiti. 


Rachel Green, 'Prijatelji'

Ne samo da je Rachel Green imala sjajan stil, također je radila i za modni brend Ralph Lauren. Poznata 'prijateljica' koju je glumila Jennifer Aniston, imala je neke od najboljih odjevnih kombinacija 90-ih godina, a mnogi od njih ponovno su se vratili u modu, stoga je modna inspiracija i danas!


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.