Image
Foto: www,profimedia.hr
Khloe kao djevojčica
Foto: www.profimedia.hr

Khloe kao djevojčica

Na ovoj fotografiji malena Khloe ima tek 5 godina te svakako još nije ni malo opterećena svojim tjelesnim izgledom. Odrastala je kao treća sestra obitelji Kardashian, a roditelji su joj bili uspješni poslovni ljudi. Idilično djetinjstvo trajalo je sve do ranih 2000-ih, kada su se Kardashiani naglo počeli medijski propagirati. Tada su uslijedile i prve Khloeine traume vezane iz fizički izgled.

"Ružna" sestra
Foto: www.profimedia.hr

"Ružna" sestra

Kako su se sestre Kardashian malo po malo počele "uvlačiti" u show business scenu postalo je jasno kako se radi o klanu pravih ljepotica. No, upravo u toj ulozi mlada Khloe nije se baš dobro snašla. S obzirom da je građom bila krupnija od svojih sestara te da je oduvijek imala problema s par kilograma viška, tabloidi su je ubrzo okarakterizirali kao "ružnu" sestru, što je ostavilo trajne psihičke i emotivne posljedice na nju.

Borba za samopoštovanje
Foto: www.profimedia.hr

Borba za samopoštovanje

Khloe je tako nebrojeno puta u intervjuima priznala da je dugo patila zbog tih ružnih, pogrdnih etiketa, a čini se kako se s godinama odlučila s njima nositi tako da u potpunosti promijeni svoj izgled. Stalni odlasci kod plastičnih kirurga, korištenje fotošopa i Instagram filtera trajno su promijenili Khloeinu percepciju o samoj sebi, a javnosti su samo dodatno dali povoda da ju ogovaraju.

"Keeping Up With The Kardashians"
Foto: www.profimedia.hr

"Keeping Up With The Kardashians"

Obitelj je svoj slavni reality show koji je nedavno došao svom kraju počela snimati 2007. godine i od tada su se svi članovi obitelji mnogo promijenili. Upravo zato pomalo je šokantno vidjeti njihovu fotografiju iz vremena prije plastičnih operacija i pomoći stilista. Na početku svoje show business karijere sve članice ovog slavnog klana izgledale su manje zategnuto, umjetno i jednom riječju - nerealno savršeno, no što je to slučaj s njihovim sadašnjim fotkama.

Nekad i sad
Foto: www.profimedia.hr

Nekad i sad

Ova je fotografija nastala 2011. kada je Khloe još uvijek itekako bila znana kao "debela" Kardashianka i prije no što je njezin strelovit put do plastične lutkice započeo. Kroz par godina, ovo lice postat će neprepoznatljivo, a do 2021. doslovno će si promijeniti cijelu konstituciju lica.

Khloeina transformacija
Foto: www.profimedia.hr

Khloeina transformacija

Osim što si je, kao što je vidljivo s fotografije, počela malo po malo ubrizgavati botoks, zatezati lice i mijenjati njegovu formu, Khloe se bacila i na tesanje linije. Tako je drastično promijenila svoj izgled izbacivši ugljikohidrate iz prehrane i podvrgnuvši se radikalnom režimu vježbanja 6 puta tjedno u teretani. Sama Khloe priznala je kako joj je to trebalo ne bi li napokon u svojim 30-ima stekla kakvo-takvo samopouzdanje.

Je li to ista osoba?
Foto: www.profimedia.hr

Je li to ista osoba?

Na najnovijim svojim fotkama Khloe šokira javnost - na njoj sve izgleda gotovo posve drugačije. Brončani ten, iznimno vitka figura te zategnuto lice s naglašenom jagodičnom kosti, podignute obrve i promijenjena frizura prokazali su sasvim novi lik ove 37-godišnjakinje koja na današnji dan slavi rođendan. Ovo platinasto plavo, zategnuto izdanje slavne dame ostavilo je svijet u nevjerici.

Na meti kritika
Foto: www.profimedia.hr

Na meti kritika

Ovo je jedna od najnovijih Instagram objava Khloe Kardashian, a na njoj je vidljivo u kojoj se mjeri izoperirala tijekom godina. Osim što je smršavjela i oblikovala tijelo, napumpala je usne, podigla jagodice i smanjila svoj nos, operirala je bradu i čeljust te neprestano ubrizgavala botoks. Zbog svega toga našla se na meti kritika. Mnogi smatraju kako nije dobar primjer mladim ženama kojima ovako nameće nerealne beauty standarde.

Realnost ili filter?
Foto: www.profimedia.hr

Realnost ili filter?

Osim što svakom svojom novom Instagram objavom šokira fanove, Khloe uz to neprestano zapanjuje paparazze svojim izgledom. Kada ju oni snime na cesti izgleda potpuno drugačije nego na svojim objavama na društvenim mrežama, pa je ponekad u slučaju ove dame stvarno teško odrediti što je realnost, a što nije.

Samozadovoljstvo na prvom mjestu
Foto: www.profimedia.hr

Samozadovoljstvo na prvom mjestu

U svakom slučaju, možemo se složiti kako se Khloe kroz godine doista drastično mijenjala te da je tu svoju fizičku trasnformaciju sama jako dobro dokumentirala na društvenim mrežama. No, isto tako možemo zaključiti kako je samo njezino mišljenje o vlastitom izgledu bitno, dok ono drugih ljudi doista ne bi trebalo biti razlog da išta mijenja na sebi. Ako je sada napokon, nakon silnih operacija sretna, onda znači da su se one isplatile.

Doradila sve što se doraditi dalo

Od 'ružnog pačeta' do plastične ljepotice: Khloe Kardashian slavi rođendan

Neki je obožavaju, a neki mrze, no jedno je sigurno - Khloe Kardashian definitivno je jedna od najvećih reality zvijezda današnjice, ikona pop kulture i uspješna poduzetnica koja je još jedan primjer toga da se danas doista može biti jako slavan i uspješan - iako ne radiš ništa. Khloe je jedna od sestara velikog i slavnog Kardashian-Jenner klana, a cijeli život pratila ju je stigma "ružne" sestre. Pored starijih Kim i Kourtney, Khloe je oduvijek izgledala krupno i pomalo nezgrapno te je dugo patila zbog svog fizičkog izgleda. No, s godinama se malo po malo počela drastično mijenjati pa je danas doslovno neprepoznatljiva. Izgleda kao plastična lutka s Instagrama, a zli jezici zbog toga je ne prestaju ogovarati i prozivati za ovisnost o plastičnim operacijama. U nastavku ti donosimo kratki pregled fizičke transformacije Khloe Kardashian u njezinih 37 godina.

zena.hr • Foto www.profimedia.hr