Image
Foto: www.profimedia.hr
Lily Collins
Foto: www.profimedia.hr

Lily Collins

Na desetom mjestu nalazi se glumica Lily Collins koju trenutno gledamo u popularnoj Netflixovoj seriji "Emily u Parizu". Ova smeđokosa ljepotica proslavila se filmovima "Na kraju duge", "Snjeguljica" i "Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju", a kći je poznatog oca, glazbenika Phila Collinsa.

Emily Ratajkowski
Foto: www.profimedia.hr

Emily Ratajkowski

Deveto mjesto ove liste zauzela je američka glumica i model, lijepa Emily Ratajkowski. Osim lijepog izgleda i figure na kojoj joj mogu pozavidjeti baš svi, proslavila se i kao glumica u nekoliko filmova, kao što je "Cruise", "Mi smo vaši prijatelji" i "Nestala", a njezin debi kao model bio je na naslovnici izdanja erotskog časopisa Treats!.

Emma Watson
Foto: www.profimedia.hr

Emma Watson

Osmo mjesto pripalo je britanskoj glumici Emmi Watson, najpoznatijoj po ulozi Hermione Granger u serijalu filmova o Harryju Potteru. Glumica koja njeguje jednostavan i prirodan izgled po mnogima je jedna od najljepših, a nakon filmova o Harryju Potteru, proslavila se ulogom Belle u "Ljepotici i zvijeri", a glumila je i u "Malim ženama".

Mila Kunis
Foto: www.profimedia.hr

Mila Kunis

Na sedmom mjestu našla se Mila Kunis, glumica koju je proslavila uloga u humorističnoj seriji "Lude 70-e". Glumila je u "Zločestim mamama" i "Crnom labudu", a nedavno smo ju gledali u Netflixovom filmu "Luckiest Girl Alive". Osim toga, ovo nije prvi put da se našla na ovakvom popisu - 2009. godine časopis Maxim rangirao ju je na 5. mjesto 100 najzgodnijih žena.

Elizabeth Olsen
Foto: www.profimedia.hr

Elizabeth Olsen

Šesto mjesto pripalo je lijepoj glumici Elizabeth Olsen, sestri poznatih blizanki Mary-Kate i Ashley. Ona glumi od svoje četvrte godine, a proslavila se ulogama u Marvelovim filmovima "Osvetnici", "Kapetan Amerika" i "Doktor Strange".

Jessica Alba
Foto: www.profimedia.hr

Jessica Alba

Na petom mjestu našla se slatkica Jessica Alba, glumica koja već godinama izgleda toliko dobro i kao da ne stari. Albu su proslavile uloge u filmovima "Fantastična četvorka", "Honey" i "Sin City", a već se našla na listama poput ove - 2009. godine časopis FHM stavio ju je na 3. mjesto svojeg tradicionalnog izbora najseksi žena svijeta.

Ana de Armas
Foto: www.profimedia.hr

Ana de Armas

Četvrto mjesto pripada kubanskoj i španjolskoj glumici Ani de Armas, koja se prvo proslavila u Španjolskoj, a kasnije osvojila Hollywood. Nedavno je utjelovila lik Marilyn Monroe u filmu "Plavuša", a glumila je i u filmovima "Kuc kuc", "Nož u leđa", kao i u najnovijem James Bond filmu, "Za smrt nema vremena", gdje je igrala Bondovu djevojku.

Scarlett Johansson
Foto: www.profimedia.hr

Scarlett Johansson

Na treće mjesto zasjela je glumica Scarlett Johansson koja se često nalazi na listama najljepših žena svijeta - s razlogom. "Black Widow", "Lucy", "Iron Man" i "Dvije sestre za kralja" samo su neki od filmova koji su ju proslavili, a počela je glumiti još kao dijete, isprva u kazalištima New Yorka, a od 1994. godine i u filmovima.

Gal Gadot
Foto: www.profimedia.hr

Gal Gadot

Drugo mjesto liste najljepših žena svijeta pripalo je izraelskoj glumici Gal Gadot, koja je s 18 godina u 2004. godini bila je okrunjena kao Miss Izraela. U Hollywoodu se proslavila ulogama u filmovima "Wonder Woman", "Crvena tjeralica" i "Smrt na Nilu".

Margot Robbie
Foto: www.profimedia.hr

Margot Robbie

A prema Rankeru, najljepša žena svijeta je upravo glumica Margot Robbie, zgodna Australka koja se proslavila ulogama u filmovima "Vuk s Wall Streeta" i "Pravi trenutak". Ove ćemo ju godine gledati i u ulozi Barbie, a časopis Time ju je 2017. uvrstio među 100 najutjecajnijih ljudi svijeta.

Možeš li pogoditi tko se nalazi na njoj?

Objavljena je lista najljepših žena svijeta, ove se slavne dame nalaze u top 10

Na pitanje "Tko je najljepša žena na svijetu?", većini prvo na pamet padaju ljepotice poput Angeline Jolie, Jennifer Lopez ili Rihanne. Ipak, prema najnovijoj listi najljepših žena svijeta, one nisu ni u top 10, a njihovo mjesto zauzele su neke druge ljepotice koje svijet osvajaju svojim odličnim izgledom, ali i talentom. Prema Rankeru, ovo je top 10 najljepših žena svijeta, od desetog do prvog mjesta.

N.B.