Play logo
Mladi, zgodni i ludo talentirani

Mlade nade Hollywooda: 8 glumačkih zvijezda koje su već osvojile publiku

U Hollywoodu je stasala nova generacija mladih i vrlo različitih glumaca. Austin Butler sve je osvojio svojom interpretacijom Elvisa, a Jenna Ortega zasjala je kao Wednesday u istoimenoj hit seriji

profimedia-0701631779.jpg
Foto: Profimedia.hr
Play logo

Kao i u svakom poslu i filmski svijet svako malo donose neka nova lica i nove talente. No zbog izuzetno kvalitetnijih serija često svoje umijeće pokažu prvo na TV ekranima. A Hollywood je upravo pokazao da se pojavila nova generacija mladih glumaca koja će sigurno ostaviti trag, ali i tek napraviti svoje najbolje uloge.

Play logo

Upravo je Austin Butler jedan od predvodnika mlađe generacije, dobitnik je Zlatnog globusa i nominiran je za Oscara, što će svakako otvoriti njegov put prema još boljim ulogama. Uz njega je stasala cijela generacija koja je već glumila u hvaljenim serijama i filmovima, i uz najveće holivudske zvijezde. Koji glumci su već ovojili obožavatelje možeš pogledati u nastavku.

Darren Barnet

Serija "Never Have I Ever" donijela je Darrenu Barnetu svjetsku slavu. Glumom se počeo baviti na fakultetu, a kasnije je dobio manje uloge u serijama poput "Agents of SHIELD". No nakon što je postao poznat u cijelom svijetu zbog serije "Never Have I Ever" počeo je dobivati velike projekte i radit će u adaptaciji video igrice "Gran Turismo", a najveća mu je želja raditi s Leonardom DiCaprijom.

Play logo

Austin Butler

31-godišnji glumac Austin Butler već je postao zvijezda, a uloga Elvisa Presleyja donijela mu je Zlatni globus za najboljeg glumca i nominaciju za Oscara. Svoju karijeru započeo je kao tinejdžer i radio je za Disney, a kasnije su ga počeli zvati redatelji poput Jima Jarmuscha i Quentina Tarantina. Uskoro ćemo ga moći gledati u seriji "Masters of the Air" i u nastavku filmkog hita "Dune".

Jasmin Savoy Brown

Mlada 28-godišnja glumica sada je već vrlo popularna, a još kao djevojčica je sanjala da bude glumica. Na početku karijere glumila je u serijama "Uvod u anatomiju" i "The Leftovers". Veliku slavu donio joj je film "Vrisak" koji je zaradio 140 milijuna dolara na kino blagajnama. Uskoro ćemo ju moći gledati u još jednom nastavku filma "Vrisak", a nada se da će glumiti u komedijama i na Broadwayu.

Play logo

Jenna Ortega

20-godišnja Ortega jedna je od najzanimljivijih mladih glumica, a svoju karijeru započela je još kao dijete. Sada je postala velika zvijezda zbog uloge Wednesday u novoj adaptaciji serije "The Addams Family", a radit će i u novoj verziji filma "Scream". Sigurno će i dalje odabirati slične uloge jer sama kaže da voli nadrealne filmove i uživa u malo većoj drami.

Play logo

Diego Calva

Meksički glumac najpoznatiji je po ulozi u kriminalističkoj drami "Narcos: Mexico", a na glumu ga je potaknuo profesor na fakultetu. Sada se 30-godišnji glumac pojavio u filmu "Babylon" Damiena Chazellea uz najveće holivudske zvijezde Brada Pitta i Margot Robbie. Za tu ulogu, glumac je proučavao razdoblje 1920-ih u koje je film smješten, fokusirajući se na iskustva meksičkog stanovništva Los Angelesa. I dalje želi raditi na filmu, ali se želi usredotočiti na latinoameričke priče i glumiti više u filmovima u svojoj domovini.

Daryl McCormack

Irski glumac svoj glumački započeo je u sapunici "Fair City" i BBC-ovoj kutnoj seriji "Peaky Blinders". Veliki skok u karijeri bila mu je uloga u filmu "Good Luck to You, Leo Grande" u kojem mu je partnerica bila velika britanska glumica Emma Thompson. Glumio je i u seriji "Bad Sisters", a moći ćemo ga gledati u trileru "The Tutor" uz Richarda E. Granta i u seriji "The Woman in the Wall".

Play logo

Meg Stalter

Poznata komičarka i glumica u svom radu voli se baviti likovima koji su teatralni i očajni. Glumila je u uspješnoj seriji "Hacks" koja je osvojila Emmy. Osim toga obožavatelji su ju mogli gledati u crnoj komedije "Cora Bora" i u "Please Don’t Destroy". Također razvija novi projekt "Church Girls" jer uživa u pisanju, ali se nada da će biti više iza kamera.

Play logo
Play logo