Od ponedjeljka u 20.15 sati

Nova sezona 'Večere za 5 na selu' započet će u Primoštenu: Upoznajte prve kandidate!

RTL-ov omiljeni i najdugovječniji kulinarski show gledatelji će sada pratiti u novoj 16. sezoni u kojoj će se predstaviti različiti zanimljivi karakteri, kao i slasna domaća jela. A prvi će se u kuhanju pred kamerama okušati živopisni kandidati iz Primoštena i okolice!

Vecera za 5 na selu (5).JPG

ANTONIO NIŽIĆ (50)


Antonio Nižić je 50-godišnji vodoinstalater iz Primoštena koji za sebe kaže da je vrlo radišna i pozitivna osoba. Osim rada u komunalnom poduzeću, Antonio je vrlo aktivan u lokalnom KUD-u te se bavi folklorom i drži do tradicije svoga kraja. U slobodno vrijeme najbolje se opušta uz pripremu omiljenih mu jela, a preferira mediteransku kuhinju i riblje delicije. U RTL-ovu kulinarsku emisiju 'Večera za 5 na selu' prijavio se prvenstveno zbog druženja, ali i zbog ljubavi prema kuhanju te se nada veseloj ekipi i ukusnim jelima.

Image

DANIJELA DUJMOVIĆ (42)

Danijela Dujmović je vrlo društvena i, kako kaže, pomalo otkačena domaćica iz Primoštena. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi pokazala svoj voljeni kraj, kulinarski talent, ali i upoznala novo društvo te se dobro zabavila. Ta 42-godišnjakinja najviše voli mediteransku kuhinju, a kao svoju manu u kuhinji ističe to što uvijek pripremi prevelike količine hrane. No ističe kako je vrlo brza i spretna u pripremi različitih jela, stoga će se na njezinu stolu sigurno pronaći ponešto za svačiji ukus. Slobodno vrijeme rado provodi s djecom, a bavi se i biciklizmom.


Image

JERKO PRGIN (51)

Jerko Prgin ima 51 godinu, dolazi iz Primoštena te je po zanimanju voditelj EU projekata. Jako voli folklor i tradiciju te je jedan od članova KUD-a u Primoštenu. U RTL-ov zabavni kulinarski show prijavio se zbog druženja i nada se dobroj zabavi i veselom društvu. Kad je riječ o hrani, Jerko ističe kako nije izbirljiv i da voli sve jesti. Ipak, preferira mediteransku kuhinju i domaće recepte, a najdraža su mu riblja jela i ukusno pripremljena peka.

Image

ANĐELKO BABAČIĆ (75)


Anđelko Babačić je 75-godišnji umirovljenik koji kaže kako radi sve, samo se ne odmara. Iako je po struci pogonski električar, Anđelko se bavi glumom te ga je publika mogla vidjeti u nekoliko hrvatskih serija, ali i u spotovima domaćih pjevača. Opisuje se kao zabavna, komunikativna i svestrana osoba, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavio se zbog promocije Primoštena, tradicionalnih jela i zabave. Anđelko preferira domaće namirnice i lokalnu kuhinju pa će gostima na svojoj večeri pokušati dočarati kako treba izgledati jedna prava primoštenska večera!

Image

LORENTA FUŠTIN (61) 

Lorenta Fuštin također dolazi iz Primoštena, ima 61 godinu i po zanimanju je knjigovotkinja. Uz to, bavi se pjevanjem, pisanjem, folklorom te je voditeljica jedne dramske sekcije. Svestrana Lorenta jako drži do tradicije i lokalnih običaja, a u 'Večeri za 5 na selu' želi širem gledateljstvu prikazati sve ljepote Primoštena i rad udruge u kojoj djeluje. Kad je riječ o hrani, Lorenta preferira domaća i tradicionalna mediteranska jela, a najčešće priprema gulaš ili pašticadu. Vrlo je spretna u kuhanju, jako se veseli svojoj večeri i druženju.

Image

Novu sezonu 'Večere za 5 na selu' pratite od ponedjeljka do petka u 20.15 sati samo na RTL-u!

Image

Možda će te zanimati

Image
UMJESTO SMEĐE I SIVE

Unesi malo boje: Najljepši ljubičasti komadi za razigrane kombinacije

Image
OBRVE SU OKVIR LICA

Dovoljno je samo nekoliko koraka do savršenih obrva i naglašenih očiju