Je li već zaiskrilo?

Nova dva vjenčanja u 'Braku na prvu': Saša nezadovoljna dok je Zoran oduševljen Hedvigom

U današnjoj epizodi 'Braka na prvu' održane su još dvije ceremonije vjenčanja, a parovi koji su se već vjenčali pričali su o prvoj zajedničkoj noći…

Sasa i Bojan.jpg

Prvo zajedničko jutro Marka i Andreje proteklo je jako dobro. „Baš smo se fenomenalno našli. Kad se ugase kamere, još je sve opuštenije i baš prirodno kao da smo se prije upoznali“, komentirao je Marko, a Andrea dodala kako se njihov odnos razvija u dobrom smjeru. Kod Petre i Darija također je sve bilo idilično. „Bilo mi je odlično, dobila sam super muža“, rekla je Petra, a i Dario je bio zadovoljan kako se razvija njihova priča.

Eksperti su nastavili sa spajanjem parova. Siščanin Bojan (39) nikad se nije ženio, radio je kao konobar i veliki je avanturist. „Ako nisi sretan sam sa sobom, ako nisi zadovoljan sobom i ako se ne voliš, ne možeš to ni drugima“, pružiti otkrio je Bojan koji smatra da sada točno zna što želi od odnosa i smatra da je dugoročno važnije što misli glava, a ne srce dok mu u bilo kojem odnosu najviše smeta nepovjerenje.

Image

Saša (31) je farmaceutska tehničarka, koja trenutačno živi u Splitu, a dolazi iz Srbije. Bila je deset godina u braku i ima dijete. Svjesna je da je jako teška osoba i ne može se pretvarati da je nešto što nije. „Oči mi postanu sive ako pokušavam biti ono što nisam. Svaki put kad sam spuštala kriterije i davala šanse, taj me još više spustio“, iskreno je rekla.

Romantična lokacija i zvuci morskih valova bili su idealan odabir za vjenčanje Saše i Bojana, a oboje su odlučili doći na vjenčanje bez gostiju i kumova. „To što nemam kumu i svoju obitelj na svadbi ne doživljavam kao minus - to sam ja i to je dio mene. Ovo je moj izbor i sama stojim iza sebe“, komentirala je Saša.

Kad je stigao do matičara, Bojan je priznao da je uznemiren i jedva je čekao da vidi svoju mladenku. „Sigurno ću pasti na prvi dojam, a onda ćemo vidjeti što će dalje biti“, rekao je i bio vidno oduševljen kad je vidio da njegova buduća stiže gliserom! Bojan je na prvi pogled bio oduševljen Sašom i njezinom energijom te je zahvalio ekspertima. „Dobrodošli u show i upoznavanje mene“, zaključila je kroz smijeh Saša.

Sljedeći par bili su Hedviga i Zoran koji su oboje spremni za nešto ozbiljno. Zagrepčanka Hedviga (31) bila je u dvije ozbiljne veze, razočarala se u neke stvari, no nije odustala od ljubavi. „Kod muškarca mi je najbitnije da se u njega mogu pouzdati u svakom trenutku“, otkrila je te hrabro dodala kako je jedini pravi izazov za nju predstavlja njezina bolest.

Image

Zoran (39) iz Novog Sada došao je doživjeti novu avanturu. Bio je dvije godine u braku i ima kćer od sedam godina, a nada se da će njegova buduća partnerica imati iste interese i slična razmišljanja. „Kraj svake veze je uvijek ružan, a mene najviše zaboli nedostatak poštovanja. Ljudi koji su bili fizički i emotivni partneri na kraju počnu vrlo ružno ponašati jedni prema drugima, i to je dio koji me najviše povrijedi“, iskren je bio Bojan dok Hedviga smatra kako je u nekom odnosu najvažnija odanost.

Zoran je nervozan došao pred matičara, što su primijetili i Hedvigini gosti i njegova sestra Dragana. „Nisam mogao dočekati trenutak da konačno vidim svoju mladenku“, rekao je. Došla je Hedviga, a Zoran je odmah osjetio olakšanje jer je ugledao idealan primjer svoje buduće supruge. „Sve ono što sam zamislio - apsolutno je tu. Eksperti su odradili dobar posao“, rekao je zadovoljni mladoženja, a Hedviga je bila oduševljena Zoranovim naglaskom i što joj je obećao da će im biti jako zabavno zajedno. „Mislim da bi to moglo funkcionirati među nama“, zaključili su mladenci.

Bojan i Saša su krenuli na fotografiranje i Saša je primijetila kako joj Bojan nije nimalo autentičan te da je premekan za nju. Bojan nije znao kako da pristupi Saši jer joj nije želio dati povoda za ljutnju ili odbijanje. „Zgodna je, ali i nezgodna. Sad ćemo vidjeti koliko je nezgodna“, komentirao je Bojan. S druge strane, Zoran i Hedviga nisu se mogli odvojiti jedno od drugoga, a Hedvigi je bilo najčudnije što joj je sve djelovalo jako prirodno. „Realno, do prije koji sat bili smo stranci, a kad me zagrlio od iza, oko ramena, baš sam osjetila da smo sad bliski“, rekla je Heda.

Poslije fotografiranja Saša i Bojan krenuli su otplesati prvi ples, ali Saša nije mogla jer nema emocija. „Sve u životu što radim, radim s emocijom. Kad sam krenula prema tom podiju, mislila sam da ću odustati na pola plesa, ali nisam uspjela ni početi. Probala sam, ali ne mogu biti fejk ako želim da mi bude ugodno u svojoj koži“, rekla je Saša da bi potom odlučili odustati od plesa i gledati u more.

Kako će se razvijati trenutačno najnapetiji odnos između Saše i Bojana te hoće li budući supružnici biti zadovoljni partnerima koje su im stručnjaci namijenili - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 sati na RTL-u.