Ljubav nema dob

Nikad nije kasno za pravu ljubav, a ovi slavni parovi pronašli su je nakon 40-e

Ovi slavni parovi dokaz su da prava ljubav ne poznaje godine jer oni su je pronašli tek nakon što su prešli četrdesete

ljubav nako 40-e.jpg

Pronaći pravu ljubav nakon 40-e daleko je od lude ideje. Upostalom, tko je rekao da ljubav ima dob?

Kada osjetiš da je druga osoba tvoj savršen par, bez obzira koliko godina imala, to je sve što je bitno jer godine su samo broj u glavi, a ono što je uistinu važno je povezanost koju pronađeš s tom osobom.

Image
Moguće je

Ljubav novog doba: 10 celebrity parova koji su se upoznali online

A ako nam ne vjeruješ, samo baci pogled na sve poznate osobe koje su pronašle sreću, ljubav i naklonost tek nakon što su napunile 40. godinu.

Budući da čvrsto vjerujemo da prava ljubav ne poznaje godine i da je ona samo kombinacija pravog trenutka i prave osobe, izdvojile smo osam slavnih parova koji to dokazuuju.

POGLEDAJ VIDEO: Kruna je dobila svoje blizanke nakon 11 umjetnih oplodnji

James Brolin i Barbra Streisand

Jedna od najpoznatijih svjetskih glumica koja je slavu stekla zahvaljujući brojnim nastupima u klasicima poput Hello Dolly! ili On a Clear Day You Can See Forever nije se žurila s ulskom u brak. Uostalom, tko kaže kad je pravo vrijeme za brak ako to nije ono što želiš. Tek je 1998. godine odlučila reći 'da' Jamesu Brolinu, koji je filmski i televizijski glumac te producent i redatelj. U to je vrijeme Barbra imala 56, a James je trebao napuniti 58 godina. Danas su još uvijek u sretnom braku.

Marcia Cross i Tom Mahoney

Marcia Cross, koja je postala nadaleko poznata po ulozi Bree Van de Kamp u ABC-jevoj komičnoj drami Kućanice, udala se za burzovnog mešetara Toma Mahoneyja u lipnju 2006. godine. Tada su joj bile 44, a njemu 48 godina, no to ih nije spriječilo od uživanja u vezi koju su dijelili. Zapravo, od tada su u sretnom braku i sada su roditelji dviju kćeri, Eden i Savannah.

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk vjenčali su se kad su oboje prešli 40-u. Bilo je to u rujnu 2018. godine, Gwyneth je imala 46 godina, dok je Brad imao 48 godina. Priznali su da tajna njihove velike ljubavi leži u osobitim pravilima suživota koja su uspostavili. Na primjer, čekali su neko vrijeme prije nego što su se zajedno uselili nakon vjenčanja. Tek godinu dana kasnije zajednički su dijelili dom. Ustvari, Chris Martin, glumičin bivši suprug, s kojim ima dvoje djece, još uvijek ima svoju sobu u njezinoj kući i često se druže svi zajedno.

Salma Hayek i François-Henri Pinault

U ožujku 2007., kad je Salma Hayek imala 40 godina, objavila je da ne samo da je zaručena, već da je i trudna. Sretnik je bio nitko drugi nego francuski poduzetnik François-Henri Pinault. Sretni se par vjenčao 2009. godine kad je ona imala 42, a on 46 godina.

Amy Adams i Darren Le Gallo

Glumica Amy Adams definitivno nije žurila s brakom sa svojim partnerom, kolegom glumcem i umjetnikom Darrenom Le Gallom, kojeg je zapravo upoznala na radionici glume davne 2001. godine. Nakon 14-godišnje veze i unatoč tome da su se zaručili sedam godina ranije, par je odlučio pričekati vjenčanje na ceremoniji održanoj u Santa Barbari u Kaliforniji 2015. godine, kada su oboje bili u svojim četrdesetima.

Sofía Vergara i Joe Manganiello

Glumica Sofía Vergara počela je izlaziti s Joeom Manganiellom 2014. godine. Tada je Vergara imala 42 godine, a Joe je trebao napuniti 38. No, tek su se 2015. godine vjenčali na ceremoniji održanoj u luksuznom odmaralištu na Palm Beachu. Na vjenčanju je Manganiello glumici otpjevao serenadu s pjesmom 'Sweet Child O ’Mine'. Glumica je tada imala 43 godine.

Vanessa Williams i Jim Skrip

Vanessa Williams udala se za svog sadašnjeg partnera Jima Skripa 2015. godine kada je ona imala 52, a on 55 godina. Par je prije toga bio u vezi tri godine. Upoznali su se na odmoru u Egiptu, ploveći niz Nil, i u tom romantičnom okruženju oboje su se zaljubili.

Gwen Stefani i Blake Shelton

Romantična veza između kralja country glazbe i zvijezde pop glazbe može se mnogima izvana činiti nezamislivom, ali to nije slučaj za Gwen Stefani i Blakea Sheltona. Sretni se par zaljubio na setu popularne emisije The Voice 2015. godine. Iste te godine objavili su javnosti da su par - ona je imala 46 godina, a Blake 39. Od tada su zajedno, a u listopadu 2020. godine su se i zaručili.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.