Nikad ne dosade: Kultne serije koje će ti odmah popraviti raspoloženje

Skuhaj svoj omiljeni napitak, pripremi grickalice, udobno se zavali i uživaj u ovim sjajnim serijama

Nikad ne dosade: Kultne serije koje će ti odmah popraviti raspoloženje

Iako smo prilično sigurne kako si dosad već pogledala brojne serije, dodatne preporuke uvijek dobro svima dođu, a sada osobito kada smo svi manje-više zatvoreni u svojim kućama pa nam je gledanje filmova i serija jedna od omiljenih aktivnosti.shimmer fallback


Unsplash


Nadamo se da će ova pandemija uzrokovana koronavirusom uskoro završiti i da ćemo se svi vratiti svom uobičajenom načinu života, no sada moramo ostati kod kuće. Kako bi ti period samoizolacije bio što lakši, izdvojile smo nekoliko odličnih serija koje će ti nesumnjivo podići raspoloženje – a to nam je ovih dana svima i više nego potrebno. Većina ovih serija dostupno je na Netflixu.

Skuhaj svoj omiljeni napitak, pripremi grickalice, udobno se zavali i uživaj u ovim kultnim serijama.


Foto: Unsplash

Gilmoreice

Serija s kojom ćemo započeti ovu sjajnu listu su svima poznate Gilmoreice (Gilmore girls) - serija s kojom su mnoge od nas odrasle. Priča prati odnos 30 i nešto godišnje majke i njezine kćeri tinejdžerice koje žive u bajkovitom američkom gradiću Stars Hollowu. Emitirala se u razdoblju od 2000. do 2007. godine i snimljeno je čak sedam odličnih sezona, a 2016. je snimljena još jedna sezona Gilmore girls: A year in the life koja se sastoji od četiri 90-minutne epizode. 

Kako sam upoznao vašu majku

Ova je serija mnogima omiljena, a neki su je gledali bezbroj puta. Kroz devet sezona isprepliću se smijeh, suze i brojne druge emocije. Iako su mnogi razočarani posljednjom epizodom, gledanost ove serije ruši sve rekorde. Ako nisi gledala, sada je za to pravi trenutak.


Dobro mjesto

Ako si u potrazi za malo drugačijom serijom, onda svakako pogledaj The Good Place – pomalo drugačiju fantasy komediju koja uz dobru dozu humora donosi odgovore na neka važna životna i filozofska pitanja. U glavnoj je ulozi fantastična Kristen Bell, a priča je neobična i puna neočekivanih obrata, a dosad je ova serija već oduševila brojne gledatelje diljem svijeta. 


Grace i Frankie

U središtu ove serije su dvije starije dame koje su suočene s raspadom braka nakon što im njihovi muževi obznane da su zaljubljeni – jedan u drugog. Iako su ranije bile suparnice, u cijeloj toj neočekivanoj situaciji Grace i Frankie postaju sjajne prijateljice. U glavnim ulogama su Jane Fonda i Lily Tomlin.


Seks i grad

O kultnoj HBO-ovoj seriji već je sve rečeno, a priča o četiri prijateljice koje se druže na ulicama New Yorka je neponovljiva. Upravo joj se iz tog razloga uvijek rado vraćamo. Ako ti tijekom ovog perioda nedostaju prijateljice, Carrie, Miranda, Samantha i Charlotte najbolje su društvo u danima samoizolacije i uz njih ćeš se zasigurno dobro nasmijati i ludo zabaviti. 


U uredu

Ova humoristična serija na komičan i pomalo surov način prikazuje tipične situacije s kojima se svi susrećemo na radnom mjestu. Glavni protagonisti su mladi te sredovječni ljudi zaposleni u tvrtki koja se bavi nabavom papira. Priča prati njihov svakodnevni život na radnom mjestu, probleme s kojima se suočavaju, međusobno rivalstvo…


Prijatelji

Ova lista ne bi bila potpuna bez serije koja je u povijest ušla kao jedna od najgledanijih serija svih vremena. Sigurni smo da ne postoji osoba koja ju nija pogledala, ali Prijatelji su jedni i jedini, kao i likovi koji ih tumače te ćemo uvijek uživati i smijati se njihovim zabavnim dogodovštinama.Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.