Image
Foto: www.profimedia.hr
Justin Bieber
Foto: www.profimedia.hr

Justin Bieber

Te davne 2009. godine Justin Bieber bio je slatkica dječjeg lica s tisućama i tisućama obožavateljica, rasprodajući koncerte diljem svijeta. Bieber je odrastao pred cijelim svijetom, a slava mu je, nažalost, udarila u glavu. Gledali smo ga kako prolazi kroz neke prilično teške trenutke, od njegove veze sa Selenom Gomez do problema s ovisnošću o alkoholu i seksu. Nakon što je uzeo pauzu od stvaranja glazbe kako bi se usredotočio na svoje mentalno zdravlje, Bieber se čini sretnijim, a oženjen je s Hailey Baldwin.

Lady Gaga
Foto: www.profimedia.hr

Lady Gaga

Kad je Lady Gaga prvi put zakoračila na glazbenu scenu 2008., bila je poznata po svojim neobičnim i hrabrim odjevnim kombinacijama i lookovima - od mesne haljine do rogova na licu i na ramenima. Nizala je hit za hitom, a gotovo na svakom javnom pojavljivanju izgledala je kao potpuno druga osoba. Iako se Gaga i dalje ne boji stilski riskirati, danas izgleda puno drugačije - i dalje se odlučuje za zabavne kreacije koje kombinira s onim malo elegantnijim i izgleda bolje nego ikad, a posljednjih se godina dokazala i kao nevjerojatna glumica.

Jonah Hill
Foto: www.profimedia.hr

Jonah Hill

Jonah Hill u Hollywoodu se probio 2007. godine glavnom ulogom u komediji "Supebad". Urnebesno smiješan i šašav, Hill je nekoliko godina bio poznat isključivo kao komičar, no onda je krenuo u ozbiljnijem smjeru i odlučio se za veće filmske uloge koje nisu samo nasmijavale ljude. Postao je glumac, scenarist i redatelj, te je bio nominiran za velike nagrade, a osim transformacije u karijeri, itekako se promijenio i po pitanju fizičkog izgleda.

Miley Cyrus
Foto: www.profimedia.hr

Miley Cyrus

Miley Cyrus započela je svoju karijeru ulogom Hannah Montane, koja ju je lansirala među zvijezde. Sa svojom dugom plavom kosom i ljupkim južnjačkim naglaskom, Cyrus je bila uzor svakoj tinejdžerici. Ipak, i ona je jedna od zvijezda koje su odrasle pred kamerama, pa je promjena bila neizbježna - a ona se u potpunosti transformirala. Brzo je prešla put od nevine Disneyjeve zvijezde do puno zrelije, čak i kontroverzne pop pjevačice. Ošišala je kosu i kompletno promijenila imidž, ali i ponašanje.

Steve Carell
Foto: www.profimedia.hr

Steve Carell

Davne 2005. Steve Carell bio je poznat po ulozi Michaela Scotta u seriji "U uredu" i po ulozi u filmu "Junfer u četrdesetoj". Carell je bio toliko poznat kao Michael Scott da se činilo kao da su ista osoba, a gotovo nitko ne bi pretpostavio da će se Carell od Michaela Scotta toliko promijeniti. Nakon što je napustio seriju, Carell je nastavio glumiti u nizu uspješnih filmova, zaradivši mnoštvo pohvala, a i njegov stil je definitivno doživio veliku promjenu.

Kristen Stewart
Foto: www.profimedia.hr

Kristen Stewart

Kristen Stewart glumi odmalena, ali je najveću popularnost postigla ulogom Belle Swan u "Sumraku" i vezom sa svojim tadašnjim kolegom iz filma, Robertom Pattinsonom. Ipak, danas je ona sasvim druga osoba i čini se puno opuštenijom u odnosu na ranije godine. Odrezala je svoju prepoznatljivu dugu smeđu kosu i izblajhala ju, počela prihvaćati više ozbiljnijih uloga, a za ulogu u filmu "Spencer" zaradila je nominaciju za Oscara.

Chris Pratt
Foto: www.profimedia.hr

Chris Pratt

Chris Pratt je početkom 2000-ih bio poznat samo kao jedna od zvijezda serije "Everwood". Nastavio je glumiti šašavog, ali simpatičnog Andyja Dwyera u seriji "Parkovi i rekreacija", i bio je poznat kao sladak i zabavan, ali pomalo štreberski glumac. Otkako je serija završila, Pratt je postao gotovo nova osoba. Nakon što je malo smršavio i ojačao, dobio je uloge u blockbusterima kao što su "Čuvari galaksije" i "Jurski park" te je postao pravi seks simbol, a i njegov je stil postao sofisticiraniji.

Kylie Jenner
Foto: www.profimedia.hr

Kylie Jenner

Kad je svijet prvi put upoznao Kylie Jenner, bila je tiha djevojka i najmlađa sestra Kim, Kourtney i Khloe Kardashian. Njezin je stil bio poput stila bilo koje druge tinejdžerice u Kaliforniji. Budući da smo gledali kako Jenner odrasta pred našim očima, bilo je neizbježno da će se kad-tad promijeniti. No, nitko nije mogao očekivati da će se toliko transformirati. Jenner je postala poznata na društvenim mrežama i lansirala vlastitu liniju šminke, a uz brojne filere i injekcije, uopće ne nalikuje sebi od prije nekoliko godina.

Možeš li vjerovati kako su prije izgledali?

Nekad vs. danas: Slavne osobe čije su nas transformacije ostavile bez riječi

Neke su slavne osobe poznate po vrlo specifičnom izgledu ili stilu koji ih definira - prisjetimo se samo Jennifer Aniston i njezine uvijek legendarne frizure ili Adele s mačkastim tušem. Međutim, postoje mnoge slavne osobe koje s godinama kao da su se pronalazile, da bi tek kasnije konačno prigrlile stil koji im najviše odgovara. One su se, mogli bismo reći, podvrgnule potpunoj preobrazbi od kojih su nas neke šokirale, a neke ostavile bez riječi. Od Lady Gage do Kylie Jenner, evo nekoliko najvećih celebrity makeovera svih vremena.

N.B.