8. u redu za prijestolje

Meghan Markle rodila je djevojčicu kojoj su nadjenuli vrlo posebno ime

Djevojčica teška 3,2 kilograma rođena je u 4.lipnja u 11.40 sati u bolnici u Santa Barbari, u Kaliforniji. I majka i dijete su zdravi i dobro su, potvrđeno je u službenoj izjavi i na web stranici zaklade slavnog para

BeFunky-collage.jpg
Foto: @archwellorg

Nakon što su posljednjih šest mjeseci svijet šokirali intervjuima s Oprah Winfrey, progovarali o mentalnom zdravlju te s nestrpljenjem najavili dolazak na svijet svog drugog djeteta, Meghan Markle i princ Harry napokon su dočekali rođenje svoje kćerkice. Djevojčici su dali ime Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor.

"4. lipnja postali smo blagoslovljeni dolaskom naše kćeri Lili. Ona je više od svega što smo ikada mogli zamisliti, a mi ostajemo zahvalni na ljubavi i molitvama koje smo dobivali sa svih strana svijeta. Hvala vam na vašoj ljubaznosti i podršci tijekom ovog vrlo posebnog perioda za našu obitelj", piše u zahvali koju su Meghan i Harry objavili na svojoj službenoj web stranici.

Malenoj su dali ime po kraljici Elizabeti, odnosno njezinom nadimku Lilibet kojim su je od malena zvali njezini roditelji, pokojni kralj i kraljica, a počast su odali i Harryjevoj pokojnoj majci princezi Diani i time potvrdili nagađanja obožavatelja kraljevske obitelji.

"S velikom radošću princ Harry i vojvotkinja Meghan objavljuju dobrodošlicu svojoj kćeri Lilibet 'Lili' Diani Mountbatten-Windsor. Majka i dijete su dobro i zdravi su te se nalaze kod kuće", izjavila je njihova glasnogovornica.

Vijest da čekaju drugo dijete par je potvrdio u veljači ove godine, točno na Velntinovo, a malenoj sestrici posebno se veselio stariji brati Archie koji je nedavno napunio dvije godine.

Podsjetimo, u intervjuu s Oprah su Harry i Meghan otkrili spol svog drugog djeteta.

"Dobit ćemo djevojčicu, što više od toga možemo tražiti? Sada imamo svoju obitelj, nas četvero, naša dva psa i to je sjajno", izjavio je tada Harry i time jasno dao do znanja da više ne planiraju imati djece.

Inače, Harry je trenutačno šesti u redu za britansko prijestolje, njegov sin Archie sedmi, a Lilibet 'Lili' Diana osma. Njezinim rođenjem kraljica Elizabeta dobila je 11. unuče. Buckinghamska palača izjavila je da su svi članovi kraljevske obitelji presretni zbog nove članice te da čestitaju sretnim roditeljima.

Image
Kome top, kome flop?

Tjedni horoskop: Ovaj tjedan najviše sreće imat će Vage, Bikovi i Ribe