Samo je jedna - mama

Mamini sinovi: Slavni muškarci koji ne skrivaju koliko vole svoje majke

Uz toliko majki rame uz rame tijekom dugog putovanja do uspjeha, ne čudi činjenica da su mnoge muške zvijezde vrlo bliske sa svojim majkama koje su im oduvijek bile najveća podrška, a ovi slavni muškarci to ponosno i ističu

mamini sinovi celebrity.jpg
Foto: Profimedia

Bez obzira na to koliko imaju godina, postoje muškarci koji će uvijek imati blizak odnos sa svojim majkama. Sve mi obično znamo barem jednog muškarca koji je jako povezan sa svojom mamom…a isto vrijedi i za slavne muškarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Put do zvijezda može biti dug proces. Talent se često stječe od malih nogu, a većinu vremena iza toga stoji roditelj. Potrebna je pažljiva majka ili otac koji preuzimaju rizik kako bi prepoznali talent svog djeteta, a zatim im u mladosti pronašli prilike za pomoć u razvoju njihove vještine, bilo da se radi o glumi ili pjevanju.

Image

Ako muškarac radi ovih deset stvari, pronašla si pravog kavalira

Uz toliko majki rame uz rame tijekom dugog putovanja do uspjeha, ne čudi činjenica da su mnoge muške zvijezde vrlo bliske sa svojim majkama koje su im oduvijek bile najveća podrška.

U mnogim slučajevima koje smo izdvojile, ove su majke same odgajale sinove, a to je samo pomoglo da njihova veza ojača. Za ove poznate muškarce njihove su majke bez sumnje glavna ženska figura u njihovom životu, naravno s posebnim mjestom i za svoje partnerice. Provjeri koji slavni muškarci su poznati kao najveći mamini sinovi u Hollywoodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.