Zabava u bazenu ili na moru

Plutajuće čaše za vino i pljoska skrivena u kremu za sunčanje novi su ljetni hit

Cijelu godinu živiš po pravilima, uzorna si mama, ne preskačeš roditeljske sastanke i svaki dan kuhaš ili si studentica koja riješi ispite u ljetnom roku? Vrijeme je za malo zabave!

71ABLYtIMeL._AC_SL1500_.jpg
Foto: Amazon

Bez obzira u kojem aranžmanu išla na godišnji odmor, novi ljetni trendovi u obliku plutajućih čaša za vino i/ili pljoske zamaskirane u kremu za sunčanje, dobrodošli su rekviziti na svakom godišnjem odmoru. To ne znači da ćeš se propiti na ljetovanju, nego da ćeš se opustiti i uživati kako si i zaslužila. Voliš li dobro vino, sada te više ništa ne sprječava da u njemu uživaš dok se brćkaš u bazenu.

Image
Plutaj i uživaj

Veličina je bitna: Megalomanski 'luftići' za više ljudi bit će hit ovog ljeta

Naime, postoje plutajuće čaše koje će tvoj godišnji odmor dići na sasvim novu razinu. Naravno, možeš ih koristiti i za romantične večeri kod kuće u kadi ili jacuzziju. U svakom slučaju, plutajuće čaše su sjajna investicija. Pronašle smo ih na Amazonu, a za dvije plutajuće vinske čaše izdvojit ćeš oko 161 kunu.

Proizvođač piše da su od plastike, BPA free, da izgledaju vrlo elegantno i ne mogu se razbiti te da dolaze s podloškom. Ne treba naglašavati da podložak koristiš kada ih spuštaš na čvrstu površinu. Ok, možemo zamisliti da ćeš nakon što ispijete prvu butelju, novu pokušati točiti u čaše na podlošcima na vodi… Prvo ćeš spustiti podloške pa ih loviti po bazenu kako bi na njih spustila čaše… Možda i stolnjak pokušaš staviti? Šalimo se! S alkoholom umjereno, osobito u vodi.

Image
Foto: Amazon

A želiš li dodatno začiniti zabavu na godišnjem odmoru, pronašle smo još jedan genijalni rekvizit: pljoske za alkohol - zakamuflirane u kremu za sunčanje. Vrlo su praktične jer te oslobađaju od prezirnih pogleda koje bi ti, da izvučeš bocu ruma, gina ili rakije, uputilo pola plaže. Ne treba ti to. Budi dama i štiti svoju kožu od opasnih UV zraka. Pritom se i kvalitetno opusti. Naravno, u društvu, umjereno i u hladu. I nemoj pijana u more ni u bazen!

Image

Krema pljoska kao stvorena je za plaže na kojima su pića u beach barovima preskupa. Osim toga, ova krema proći će svaku provjeru jer je žestica skrivena u posebnom spremniku pa ukoliko netko zatraži od tebe da mu dokažeš da je to što držiš u ruci krema, a ne konjak, tvoje je samo da ju pravilno stisneš i namažeš se. Da stvar bude još bolja, ova pljoska prodaje se u paru za oko 127 kuna jer je proizvođač predvidio da ćeš nazdraviti s prijateljicom ili partnerom, a ne sama piti.

Image

Da budemo jasne, ne promoviramo alkohol niti te nagovaramo da plivaš u promilima umjesto u moru. Samo ti dajemo ideju za malo zabave. Tome i služi godišnji odmor, zar ne?