Knjiga tjedna govori o opasnostima seksa i izlaženja nakon pedesete: Ima li još seksa u gradu? - Candace Bushnell

Ovo je nastavak jedne od najpoznatijih knjiga o vezama u kojoj nam autorica na temelju vlastitih iskustava pripovijeda pametnu, satiričnu priču o životu i ljubavi

Knjiga tjedna govori o opasnostima seksa i izlaženja nakon pedesete: Ima li još seksa u gradu? - Candace Bushnell

Dvadeset godina nakon što je svojom pronicljivom, poticajnom prvom knjigom Seks i grad preobrazila krajolik pop kulture i dejtanja s pomoću detaljnih opisa rituala parenja manhattanske elite, Candace Bushnell donosi nam novu knjigu o divljinama i opasnostima seksa i izlaženja nakon pedesete.

Ima li još seksa u gradu? prati skupinu prijateljica koje se sele između Manhattana i ladanjske enklave zvane Village te se pokušavaju snaći usred suvremenog fenomena dejtanja nakon pedesete. Otkrivaju "mladunčenje" (razumna starija žena odjednom ulazi u vezu s mnogo mlađim muškarcem), tretman "Mona Lisa" (operacija vagine, česta preporuka starijim ženama) te što se uistinu događa kad putem Tindera dogovorite izlazak. Od uspona (Moj Novi Dečko ili MND) do padova (Ludilo Srednjih Godina ili LSG), Bushnell nam s mnogo humora i jasnoće pokazuje kako danas izgledaju veze.

Temeljem vlastitih iskustava, autorica nam pripovijeda pametnu, satiričnu priču o ljubavi i životu, i to iz različitih aspekata - o braku i djeci, razvodu i gubitku - a jasno prikazuje i pritisak na žene koje bi izgledom trebale ostati vječno mlade i ujedno postići sve na svijetu.

Ovo je neizostavan nastavak jedne od najrevolucionarnijih knjiga o vezama dvadesetog stoljeća iz pera svjetski poznate društvene komentatorice.


ImageNaziv izvornika: Is There Still Sex in the City? Prevoditelj: Morana Panjkota Godina izdanja: 2020 Nakladnik: Znanje Format: 150 x 228 mm Broj stranica: 296 stranica Uvez: meki Cijena: 99 kn