Image
Foto: Profimedia.hr
Mila Kunis i Elvira Kunis
Foto: Profimedia.hr

Mila Kunis i Elvira Kunis

Lijepa holivudska glumica i zvijezda serije 'Lude 70-e', Mila Kunis, voli se družiti sa svojim roditeljima pa su ih paparazzi često znali uloviti u ležernim šetnjama. Iako Mila na prvi pogled možda ne nalikuje svojoj majci koja je po zanimanju učiteljica, kada malo bolje pogledamo, sličnosti su ipak uočljive. Milina obitelj inače je iz Ukrajine, a u Los Angeles doselili su se kada je glumici bilo sedam godina.

Jennifer Lawrence i Karen Lawrence
Foto: Profimedia.hr

Jennifer Lawrence i Karen Lawrence

Talentirana mlada glumica Jennifer Lawrence svog je prvog Oscara za najbolju glumicu osvojila kada su joj bile samo 22 godine čime je postala druga najmlađa dobitnica u toj kategoriji. Magazin Time ju je 2013. godine uvrstio na svoju listu 100 najutjecajnijih osoba na svijetu, a neko je vrijeme bila i jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu. Njezina majka Karen Lawrence bila je voditeljica dječjeg kampa, a od nje je Jennifer naslijedila ljepotu. Glumica ima i dva starija brata, a u jednom je intervjuu otkrila da ju je majka odgajala da bude 'čvrsta' poput svoje braće te joj nije dopuštala da se igra s drugim djevojčicama svoje dobi.

Keira Knightley i Sharman Macdonald
Foto: Profimedia.hr

Keira Knightley i Sharman Macdonald

Ona je jedna od najtalentiranijih britanskih glumica, a iako sa svojom majkom možda ne dijeli veliku fizičku sličnost, od nje je zasigurno naslijedila glumačke gene. Naime, Sharman Macdonald majka je Keire Knightley, ali i poznata škotska dramatičarka, scenaristica i glumica. Zvijezda hit franšize 'Pirati s Kariba' jako je bliska sa svojom majkom pa su ih fotografi često znali uloviti tijekom zajedničkih druženja, a nekoliko puta su se zajedno pojavile i na crvenom tepihu.

 Blake Lively i Elaine Lively
Foto: Profimedia.hr

Blake Lively i Elaine Lively

Ne čudi nas da popularna glumica ima dobar 'nos za biznis' jer je od malih nogu bila izložena holivudskom glamuru. Naime, roditelji slavne ljepotice također dolaze iz svijeta šoubiznisa – otac Ernie je bio glumac, a njezina majka Elaine lovac na talente. Ernie i Elaine vjenčali su se 1979. godine i dobili dvoje djece – Blake i Erica, no Elaine je iz prethodnog braka već imala troje djece pa Blake danas ima četvero braće i sestara i svi se bave glumom. Prema tome, čini se da je zgodnoj plavuši bili suđeno da postane zvijezda, a od svoje je mame sasvim sigurno naslijedila dobre gene.

Nina Dobrev i Michaela Constantine
Foto: Profimedia.hr

Nina Dobrev i Michaela Constantine

Glumica Nina Dobrev proslavila se ulogom u hit seriji 'Vampirski dnevnici', a ljepotu je sasvim sigurno naslijedila od svoje mladolike majke Michaele Constantine s kojom dijeli nevjerojatnu fizičku sličnost. Manje je poznato da je lijepa glumica zapravo rođena u Bugarskoj, a s obitelji se preselila u Kanadu kad je imala dvije godine. Njezina majka je umjetnica, a otac joj je računalni znanstvenik.

Margot Robbie i Sarie Kessler
Foto: Profimedia.hr

Margot Robbie i Sarie Kessler

Glumica Margot Robbie više je puta proglašena najljepšom na svijetu, a sasvim je jasno da je dobre gene naslijedila od svoje majke Sarie Kessler jer obje izgledaju uistinu fantastično. Slavna ljepotica na premijeri filma 'Babylon' prošle godine pojavila se u društvu svoje zgodne mame koja je izazvala jako puno pažnje, a obje su nasmiješene pozirale fotografima na crvenom tepihu. Glumica sa svojom majkom koja je po zanimanju fizioterapeutkinja ima jako blizak odnos i često se s njom pojavljuje na crvenom tepihu i raznim eventima.

Zooey Deschanel i Mary Jo Deschanel
Foto: Profimedia.hr

Zooey Deschanel i Mary Jo Deschanel

I Zooey Deschanel dolazi iz obitelji slavnih. Naime, lijepa je glumica kći slavnog redatelja i filmaša Caleba Deschanela te glumice Mary Jo Deschanel pa i ne čudi da je i sama odlučila postati zvijezda. Od svoje majke naslijedila je fizičke karakteristike, ali i talenat za glumu. Njezina sestra Emily također je glumica, a slavna obitelj pozirala je fotografima na crvenom tepihu tijekom premijere filma 'The Lion King'.

Jennifer Lopez i Guadalupe Rodriguez
Foto: Profimedia.hr

Jennifer Lopez i Guadalupe Rodriguez

Latino diva J.Lo nikad se nije sramila svog podrijetla pa je tako dobro poznato da je prije nego što se proslavila imala prilično teško djetinjstvo. Sa svojom majkom Guadalupe Rodriguez imala je kompliciran odnos, no unatoč tome ju voli i cijeni. Guadalupe se u Bronx doselila iz Puerto Rica te je samostalno odgajala svoje kćeri nakon što se razvela od supruga Davida, a slavna pjevačica otkrila je da je njezina majka bila jako stroga u odgoju nje i njezinih sestara, Leslie i Lynde.

Neke izgledaju kao da su sestre

Jabuka (ne) pada daleko od stabla: Kako izgledaju mame slavnih holivudskih ljepotica?

Poznati celebovi na crvenim tepisima uvijek blistaju, no rijetko kad zapravo razmišljamo o ljudima od kojih su naslijedili dobre gene. Činjenica je da sva djeca na neki način nalikuju svojim roditeljima, a slavne osobe tu nisu nikakva iznimka. Nakon što smo se pozabavile zgodnim holivudskim frajerima i njihovim tatama, odlučile smo istražiti i kako izgledaju mame nekih od najljepših slavnih dama. Iako su neke od njih također gradile karijeru u svijetu šoubiznisa, većina ih se ipak bavi nekim drugim poslovima i nisu slavne poput svojih kćeri. Mnoge od ovih holivudskih ljepotica i njihove majke dobar su primjer kako jabuka zaista ne pada daleko od stabla, a ima i onih koje izgledaju kao da su si sestre. Tako je, primjerice, slavna glumica Zooey Deschanel od svoje majke naslijedila prekrasne plave oči, baš kao i Nina Dobrev koja sa svojom mladolikom mamom dijeli nevjerojatnu sličnost.


M.G.