Glasno s Tvrđave

Jeste li spremni? Šibenik uz “Glasno s Tvrđave” postaje grad glazbe!

RTL Music najavio seriju koncerata na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku!

1590x900.jpg

Tijekom srpnja i kolovoza program “Glasno s tvrđave” u Šibenik dovodi najveća imena alternativne scene. Prva večer i otvaranje festivala pripalo je grupama Pipschips & video clips i Jonathan.


Dok zagrebačka publika željno iščekuje dugonajavljivani spektakl na Šalati, Pipsi 14. srpnja otvaraju program “Glasno s Tvrđave” i to u godini u kojom obilježavaju tri desetljeća postojanja na hrvatskoj glazbenoj sceni. I da, dodat ćemo – u njezinom vrhu. Pipsi su bend koji garantira kvalitetu, dobar provod i “sing along” baš svaki put. Zato će publika sigurni smo uživati uz hitove poput “Malena”, “Poštar lakog sna”, “Na putu prema dole” i mnogim drugima.

Image

Kao najava velikih Pipsa, istu večer nastupa riječki bend Jonathan, koji je u prethodnih nekoliko godina osvojio indie publiku regije. Regionalu scenu su pokorili davne 2013. godine singlom “Maggie” od kada nezaustavljivo osvajaju sve najveće pozornice u Hrvatskoj, a ujedno su i jedni od rijetkih koji su probili led turnejom u Americi. Iako ove godine najavljuju novi album, ono što čini posebnu energiju benda najbolje se vidi na nastupima uživo – adrenalinom nabijena svirka publiku uvijek iznova oduševljava, a ove godine su na dodjeli Rock&off nagrada proglašeni pobjednicima u kategoriji koncertnog izvođača godine! 

Podsjetimo, osim Pipsa i Jonathana na centralnoj pozornici najvažnijih ljetnih koncerata u sklopu glazbenog programa - GLASNO nastupiti će: Električni orgazam + Kojoti (21.7.), Silente (28.7.), Edo Maajka (4.8.), Goran Bare & Majke (12.8.) i Rundek & Ekipa (18.8.)!


Ulaznice za koncerte u sklopu programa “Glasno s Tvrđave” potražite u sustavu Eventim.


Možda će te zanimati

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Prve reakcije finalista 'Superstara': Neki nisu očekivali prolazak dalje

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Spektakl i suze u studiju 'Superstara': U finale idu Hana, Dino, Toni i Petar!