Voli kuhati i pjevati

Hrvatska 'seks-bomba' pjevačku karijeru započinje u Beogradu, a kuhat će u 'Večeri za 5 na selu'

U novoj 16. sezoni RTL-ova kulinarskog showa gledateljima će se predstaviti Iris Kopsa, zagrebačka pjevačica koja je na početku sjajne regionalne glazbene karijere.

1280x1280-2545ea46-2baa-11ec-9096-3a925a8303a37777.jpg
Foto: Iris Kopsa

Iz sezone u sezonu kroz najpopularniju zabavnu kulinarsku emisiju prošli su različiti kandidati iz svih dijelova Hrvatske, a među njima se često pronađe i poneko poznato ime. Tako će u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu' kuhati i Irena Kopsa, pjevačica iz Zagreba poznatija pod umjetničkim imenom Iris Kopsa.

Image
Foto: Iris Kopsa

Iris se bavi pjevanjem od 15 godine, svoj je talent otkrila u školi pjevanja i sada je odlučila otići u Beograd, odakle želi započeti svoju regionalnu glazbenu karijeru. Ova 40-godišnja pjevačica inače živi u Zagrebu, majka je šestero djece te smatra kako je sada trenutak da se malo više posveti sebi i svojoj karijeri. „Došlo je vrijeme da radim ono što najviše volim i što me ispunjava, a to je pjevanje“, istaknula je jednom prilikom Iris, koja je nedavno u Beogradu snimila i svoj prvi profesionalni spot za pjesmu 'Krao, krao'. Atraktivnu Iris u srpskim medijima često nazivaju 'hrvatskom seks-bombom' koja će tek osvojiti regiju svojim talentom.

Image
Foto: Iris Kopsa

Uz pjevanje, Iris obožava kuhati pa se tako odlučila okušati u 'Večeri za 5 na selu', a prijavila se i zbog novog iskustva, druženja te kako bi svoj rad prezentirala gostima i široj publici. Od emisije očekuje dobru zabavu te ističe kako joj pobjeda nije najvažnija. Najviše voli talijansku kuhinju i riblje specijalitete pa će se takvi recepti pronaći i na njezinoj večeri. Kad je riječ o ocjenjivanju, ističe kako će biti vrlo realna te da će najveći fokus staviti na hranu, no pripazit će i na dekoraciju te na ukupnu atmosferu večere.

Image
Foto: Iris Kopsa

Kako će se pjevačica Iris predstaviti gostima, što će im pripremiti i hoće li im zapjevati za iznenađenje večeri - pogledajte u novoj sezoni emisije 'Večera za 5 na selu', koja s prikazivanjem počinje od ponedjeljka u 20.15 sati na RTL-u!