Sve popularniji tretman

Zbogom ćelavosti: Slavni muškarci koji (ne) skrivaju da su presadili kosu

Ispadanje kose problem je s kojim se može suočiti bilo tko, pa i slavni muškarci, a neki od njih taj su problem odlučili riješiti transplantacijom kose i nisu požalili

Nicolas Cage
Foto: www.profimedia.hr

Kada bismo mogli birati, svi bismo mi najradije imali divnu, gustu kosu koja nikada ne ispada. No stvarnost je nešto drugačija, a brojni se ljudi suočavaju s problemom gubitka kose, bilo zbog genetike, stresa, hormona ili nekog drugog poremećaja. Ispadanje kose sve je češći problem, a on ne zaobilazi ni slavne osobe koji, baš poput običnih ljudi, krenu ćelaviti prije vremena ili im se kosa jednostavno prorijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Ne baš tako laskava titula

Potpuni promašaj: 10 slavnih muškaraca s najgorim frizurama svih vremena

Srećom, danas postoji rješenje za gotovo svaki problem, a za svakoga tko se bori s gubitkom kose, tu je transplantacija ili presađivanje kose. Proces je to za koji se odlučuju mnoge slavne osobe kako bi imale bujnu kosu i kako bi što bolje izgledale, a dok neki javno progovaraju o tome, drugi mudro šute. Ipak, transplantacija kose definitivno je vidljiva ako usporedimo fotografije prije i poslije.

A ovaj problem imali su i brojni slavni muškarci - i domaći i strani, pa su ga odlučili brže-bolje riješiti transplantacijom - u nastavku smo izdvojile neke čija je promjena itekako očita, a koji su danas definitivno puno zadovoljniji sa svojom frizurom.

1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.