Godinu dana marljivog rada za nove hitove Slavonija banda

Slavonija Band predstavlja svoj novi singl “Prokleto je”.

Godinu dana marljivog rada za nove hitove Slavonija banda

Od posljednjeg studijskog albuma popularnog tamburaškog sastava Slavonia Banda prošlo je nešto više od godinu dana i mnogi su s nestrpljenjem osluškivali kada će njihovi omiljeni tamburaški svirci predstaviti svoje nove hitove. Nakon godine dana marljivog rada i uspješne suradnje s Borisom Đurđevićem koji im je udahnuo dio modernog štiha, Slavonija Band predstavlja svoj novi singl “Prokleto je”.

Simboličnog naziva i odličnih stihova “Prokleto je” je pjesma koja će oduševiti ne samo ljubitelje Slavonija Banda već i poklonike tamburaške glazbe, ali i melodije koja će sigurno vrlo brzo osvojiti vrhove hrvatskih glazbenih ljestvica. Ljubavna tematika, emocija i savršena simbioza tamburice i Borisove ideje donijele su još jedan glazbeni hit na glazbeno tržište ovoga ljeta.

Iako je ovo tek početak stvaranje novog albuma, pjesma “Prokleto je” garancija su da će Slavonija Banda iz svoje radionice ponovo pustiti privlačne i kvalitetne pjesme, temeljeći svoju viziju budućnosti na uspjesima svojeg albuma iz prošlosti. Do tada nam preostaje uživati u novom glazbenom hitu, željno iščekujući novi album “Slavonija Banda” i tamburaške poslastice iz njihove radinosti.

Spomenuti novi singl možete poslušati ovdje: