Navijaj za repku i dođi na Foodballerku!

'Foodballerka' je pronašla svoj novi dom na zelenom Tuškancu

Navijaj za repku i uživaj u bogatom gastro i glazbenom programu Foodballerke

FOODBALLERKA 2021- VIZUAL - 1.jpg

"Kad zakoračite u naš zeleni raj, ma gdje će vam biti kraj." Popularni festival Foodballerka, ove se godine udomio na starom igralištu Cibone na platou Tuškanac i traje baš koliko i nogometna groznica, od 11.6 do 12.7. Oaza dobre zabave uz dvadeset DJ'a, s legendarnim Pepi Jogardeom i Ozrenom Kanceljakom te dobro raspoloženim bendovima zagrijavat će atmosferu baš svakoga dana. Karlovačko Korner zagrlio je plato svojim prepoznatljivim bojama, no i pivskim kapljicama u kojima guštaju mnogi.


Image

Na friškom zraku čovjek ogladni, ali brige nema jer dobra se klopa sprema. Tu su Institut za burgere by Mate Janković, Street Pizza, El Toro s provjerenim receptima, ekipa iz Chef kuha doma, Asian Garden by Marko Palfi, kao i genijalne slastice Le Kolača i njihova virtuoza Roberta Hromalića. Za vrijeme utakmica hrvatske reprezentacije stiže nam mirisno i okusno pojačanje Grill&Chill by Lidl sa sočnim roštiljem.

Image

Ako želite dodirnuti nebo smjestite se na jedan od rooftop-ova i uhvatite najbolji pogled na veliki ekran za vrijeme tekmi. GINgle Bells i Foodballerka bar uz pojačanje Cocktail bara by A Most Unusual garden pripremat će opako dobre koktele i ostala pića.

Image

Za pop-up trenutke tu su naši House of Kiwi, buvljak by August XVI i Dorica 505 te Vesela motika, a u plesni vremeplov pozvat će vas vrsni plesači Nicolas Quesnoit i Ksenija Plušćec Quesnoit iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas. Nismo zaboravili ni naše najmlađe i najslađe - čeka ih dječji kutak s obiljem zabave uz graffiti radionice i nastup dječjih zborova. Uhvatite nezaboravni selfie, jer kadrova punih sreće nedostajati neće.


Radno vrijeme Festivala je radnim danom od 14 do 23 sata, a vikendom od 11 do 23 sata.

Navijaj za repku i dođi na Foodballerku!

Image

Možda će te zanimati

Image
'MAMA JE BOLJE'

Nakon teške bolesti, naša novinarka napisala je slikovnicu kako bi pomogla svom sinu i drugoj djeci

Image
'BUDI MI PRIJATELJ'

Osigurajte bezbolnije liječenje najteže bolesnoj djeci iz Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"