Filip Dizdar & Whatta bend: Obradom pjesme „Lijepa“ najavljuje novu suradnju!

Marljivi i precizni rad Filipa Dizdara na vlastitoj glazbenoj karijeri nastavlja rasti.

Filip Dizdar & Whatta bend: Obradom pjesme „Lijepa“ najavljuje novu suradnju!

Nakon power balade „Sve je bolje kad je tu“ kojom je raznježio veliki broj svojih sljedbenika, Filip nam donosi nešto starije u novom ruhu. Naime, radi se o coveru pjesme „Lijepa“ s kojom je Filip počastio svoju vjernu publiku još prije dvije godine.
Uz pomoć Whatta benda koji će od sada pratiti Filipa u njegovom glazbenom stvaralaštvu, pjesma „Lijepa“ dobila je neki potpuno novi zvuk.
Pa poslušajte:Glazbu i tekst pjesme čiji će veseli i pozitivni ritam zasigurno ponijeti mnoge u ovim ljetnim mjesecima, potpisuje sam Filip Dizdar. Produkciju i aranžman u novoj verziji pjesme „Lijepa“ zajedno preuzimaju Filip i Whatta band koji se sastoji od dvije gitare (Mislav Žabarović i Filip Dizdar), bubnja (Nikola Babić) i harmonike (Renato Balen).

Veliku prekretnicu u ovoj novoj postavi Filipa Dizdara čini harmonika koja će kroz nove aranžmane krasiti mnoge već napisane Filipove stihove, ali i one koji tek slijede.

'Može se reći da smo složili neki svoj zvuk i u ovakvoj postavi nam je cilj raditi nastupe.
Oni su od sada moj bend i uvijek nastupaju sa mnom. Predstavili smo se u toj postavi još na koncertu "Sunčana strana dlana" gdje smo svirali "Hodaš na rukama", također u novom aranžmanu i ljudi su to odlično prihvatili što mi je dovoljna potvrda da je ova nova suradnja uistinu prava stvar!' – osvrće se Filip na okupljanje benda.

Nova verzija pjesme „Lijepa“ naći će se i na Filipovom skorašnjem prvijencu na kojem se svakodnevno marljivo radi. Do izlaska albuma, Filipa Dizdara i Whatta band uživo poslušajte u Kaptol centru 25.7. kada ćete na njihovom već uvježbanom i šarolikom repertoaru moći, uz Filipove autorske brojeve, zaplesati i na covere velikih umjetnika kao što su The Black Keys, Bruno Mars, Mando Diao, Blur, Foster The People, Letu Štuke i mnogih drugih.

Filipa možete pratiti na njegovoj
Facebook stranici i na  Youtube kanalu

Whatta band pratite na njihovoj
Facebook stranici


Možda će te zanimati

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Prve reakcije finalista 'Superstara': Neki nisu očekivali prolazak dalje

Image
VELIKO UZBUĐENJE

Spektakl i suze u studiju 'Superstara': U finale idu Hana, Dino, Toni i Petar!