Modni vremeplov

Evolucija stila Meghan Markle: Od elegantne vojvotkinje do ležerne Amerikanke

Divile smo joj se dok je šetala u elegantnim haljinama, udavala se u savršeno bijeloj vjenčanici, ali i sada kada uživa u Kaliforniji. Vodimo te na mali modni vremeplov u životu Meghan Markle koja danas slavi 41. rođendan

meghan markle stil.jpg
Foto: Profimedia.hr

Meghan Markle je jedna od najvećih zvijezda svijeta – vojvotkinja od Sussexa, supruga princa Harryja, bivša uspješna glumica i svima omiljena dama koja je dokazala da bajke s prinčevima na bijelom konju postoje i u stvarnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Moda u visokom društvu: Omiljeni high street brendovi Meghan Markle

Nekoć velika TV zvijezda serije „The Suits“, Meghan je 2016. započela vezu s princem Harryjem, za kojeg se u svibnju 2018. i udala. Od tada do danas par ne prestaje intrigirati javnost, a svaki njihov korak i potez tabloidi budno prate. Unatoč najboljoj volji da se prilagodi kraljevskom načinu života i brojnim pravilima engleske aristokracije, Meghan je u Velikoj Britaniji bila nesretna.

Par je stoga odlučio iza sebe ostaviti kraljevske titule, dužnosti i Europu, pa su krajem 2019. godine preselili prvo u Kandu, a zatim u SAD, Meghaninu domovinu. Sada mladi zvjezdani par živi u sunčanoj Kaliforniji te rade na novim projektima, više ne moraju paziti na to što i kako odijevaju i govore te su općenito prihvatili mnogo opušteniji način života.

Upravo se ta promjena vidi i na modnom stilu lijepe Meghan. Naime, ova je Amerikanka uvijek plijenila pažnju javnosti i modnih stručnjaka svojim promišljenim, elegantnim odjevnim kombinacijama, a sada se čini kao da je napokon u potpunosti zadovoljna  svojim izgledom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je bila vojvotkinja te dok je obavljala kraljevske dužnosti, Meghan nije bilo dopušteno pretjerano eksperimentirati s modom – ali je zato sada došla na svoje. S obzirom na to da se vratila u svoju rodnu Kaliforniju, glumica je ponovno prigrlila opuštene, ležerne odjevne kombinacije koje jasno govore koliko se njezin život u posljednje vrijeme promijenio. Vodimo te na mali modni vremeplov u životu Meghan Markle te kroz sve promjene koje je njezin modni stil doživio.

1/6