Eva Green na crvenom tepihu na dodjeli Zlatnog globusa 2016. godine

L’oréal Professionnel međunarodna mlasnogovornica

Eva Green na crvenom tepihu na dodjeli Zlatnog globusa 2016. godine

L’Oréal Professionnel sa zadovoljstvom Vam najavljuje međunarodnu glasnogovornicu Evu Green koja je nominirana u kategoriji “Najbolje glumice u televizijskim serijama” ovogodišnjeg Zlatnog globusa. Eva Green se u nedjelju pojavila na crvenom tepihu 73. dodjele Zlatnog globusa održanoj u Los Angelesu.


shimmer fallback


Eva je nominirana za ulogu u britansko-američkoj hit seriji Penny Dreadful.Eva je osvojila Zlatni globus crvenog tepiha s novim dugim modernim lobom kreiranim od strane celebrity stilista Adir Abergela s L’Oréal Professionnel proizvodima.

Inspirirano lookom Cindy Crawford 90-tih, kosa lagano messy začešljana sa strane, Adir je usmjerio kosu zatim obnovio testuru za još razbarušeniji look. Kako bi postigao ovaj look, koristio je ikonske proizvode iz Tecni.Art i Infinium linija.

shimmer fallback


© Steve Granitz /Getty Images

DUGI MODERNI LOB: KORAK PO KORAK

1. Pripremite kosu aplikacijom L’Oréal Professionnel Dual Stylers Liss & Pump-Up od korijena do vrhova kako bi postigli volumen i zaglađenost. Za teksturu, aplicirajte L’Oréal Professionnel Wild Stylers Beach Waves od korijena do vrhova.
2. Sljedeće, okrenite kosu naopačke i osušite prolazeći rukama kroz kosu za maksimalan
volumen. Zatim s malom okruglom četkom osušite kosu začešljavajući kosu u stranu vodeći računa da ostavite maksimalan volumen na korijenu.
3. Koristeći uvijač za kosu, napravite kovrče i ukosnicama ih zakačite da se ohlade. Otklonite ukosnice nakon što se kovrče ohlade i počešljajte kosu u jako opuštene valove.
4. Na kraju, aplicirajte L’Oréal Professionnel Wild Stylers Next Day Hair od korijena do
srednjih dužina. Završite izgled s L’Oréal ProfessiProfessionnel Infinium Extreme sprejem za kosu kako bi se osigurali da izgled ima savršeno držanje!


shimmer fallback


Više o Evi Green i dodjeli zlatnog globusa pogledajte na facebook stranici Pronađite backstage slike Eve Green na dodjeli Zlatnog globusa na Instagramu #lorealpro @lorealpro Više o L’Oréal Professionnel-u


  Foto: Getty Images

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.