Od Thora do Aquamana

Dan superheroja: Izabrale smo TOP 10 najzgodnijih filmskih superheroja

Povodom Dana superheroja, izabrale smo deset najzgodnijih frajera koji su na velikom ekranu imali supermoći. Provjeri slažeš li se s našim popisom

Najzgodniji superheroji
Foto: Profimedia

Koliko si puta gledala film sa superherojima i u sebi pomislila kako je moguće da su tako zgodni? Kada se superheroji bore da spase svijet od katastrofe, imaju li ikakvu ideju kakav kaos uzrokuju u srcima milijuna žena (a i muškaraca) diljem svijeta? Ne baš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jesi li Wonder Woman ili Batman? Evo kojem superjunaku najviše sličiš prema horoskopu

Oni samo rade svoj posao, a mi s druge strane smo zaslužni za maštanje o toj dugoj kosi, podšišanoj bradi, plavim očima ili neodoljivom šarmu.

Kad bismo sastavile popis najzgodnijih superheroja, u svim kinematografskim svemirima - od Marvela do DC-a, koga bismo odabrale?

Vjerujemo da su sve žene barem jednom imale raspravu oko toga tko je zgodniji: Batman ili Superman, Thor ili Aquaman. I dok se presuda još uvijek čeka, povodom Dana superheroja, odlučile smo joj stati na kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku smo izdvojile top 10 holivudskih frajera koji su nas osvojili svojim supermoćima, ali i svojim superizgledom, ali pitanje je - koji od njih zaslužuje 1. mjesto?

1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.