Charlize Theron nas je još jednom oduševila, a evo i zašto

Charlize Theron definitivno je žena i glumica koja nas neprestano oduševljava. Osim što je jedna od najljepših žena svijeta, preživjela je osobnu tragediju jer je njezina majka nakon višegodišnjeg maltretiranja u samoobrani ubila Charlizeinog oca, alkoholičara. No, Charlize je iz tragedije izašla jača i ostvarila zavidan uspjeh u Hollywoodu. No, čini se da je i dalje itekako prizemljena. U moru slavnih faca koji svugdje idu s tjelohraniteljima i ne daju nikome da im priđe, Charlize čini se živi posve 'običan' život. Paparazzi su je uhvatili u Disneylandu gdje je provela dan sa svojom posvojenom djecom. Iako je Charlize posvojila sina Jacksona i kćer August, njezin sin se izjasnio da se osjeća poput djevojčice pa ga Charlize tako i odgaja. No, pustimo li sve to, Charlize je pokazala da je baš poput drugih, a ne 'umišljena zvijezda'. S obitelji je uživala u zabavnom parku, kupovala, ali i 'teglila' sve stvari svojih klinaca. Zvuči poznato, zar ne?

Izvor: www.profimedia.hr

Izvor: www. profimedia.hr

I dok su njezina djeca bila na vožnji, Charlize je odlučila da neće s njima nego će ih pričekati. I tako je završila s nekoliko hudica, rajfova, kantica od kokica i ruksaka. Situacija koja je mnogim mamama itekako poznata.

Izvor: www.profimedia.hr

Charlize i u potpuno opuštenom izdanju izgleda jednostavno sjajno.

Izvor: www.profimedia.hr

Charlize nije odoljela kupiti nekoliko sitnica. A u park je došla odjevena u kratke traper hlačice koje su savršeno istaknule njezine duge noge i običnom crnom T shirtu.

Izvor: www.profimedia.hr

Charlize je u Disneylandu kupila rajf s ušima Winnie the Pooha, baš kao i hudicu s natpisom Hakuna Matata, poznatom rečenicom iz mnogima omiljenog animiranog filma 'Kralj lavova'

Izvor: www.profimedia.hr

Charlize je s Jackson uživala u adrenalinskoj vožnji. Bez šminke, filtera i raskošnih haljina, Charlize je i dalje prekrasna.

Play logo
zena.hr
Play logo