Play logo

Brojni poznati na ekskluzivnom pre shopping eventu Kenzo x HM kolekcije

Ekskluzivan shopping okupio je brojna poznata lica

Brojni poznati na ekskluzivnom pre shopping eventu Kenzo x HM kolekcije
Play logo

Nakon spektakularne revije u New Yorku na kojoj je globalno predstavljena Kezno X H&M kolekcija, zagrebačka prodavaonica H&M na Cvjetnom trgu u srijedu navečer bila je destinacija svih zaljubljenika u modu i shopping. Preko 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi, odličnoj glazbi za koju je bio zadužen poznati DJ Vazmenko.

Priliku da prvu odjenu Kenzo x H&M kolekciju za tu večer pripala je glazbenici Sari Renar, glumici Petri Kurteli, reperici Superbabe Killah i tatoo majstoru Nikoli Zorotoviću.

“Volim H&M, volim Kenzo, ova kolaboracija idealan je modni spoj i apsolutno sam zaljubljena u svaki komad ”, izjavila je Petra Kurtela.

Play logo


Izvor: undefined


“Učiniti modu dostupnu i pristupačnu svima prava je modna poslastica, volim što ova kolekcija slavi individualizam i odvažnost”, izjavila je Sara Renar

“Od svih modnih kolaboracija u ovoj sam se nekako najviše pronašla, duge kožne rukavice moj su omiljeni komad”,  izjavila je Superbabe Killah

“Iznimno mi je drago da sudjelujem u ovoj priči koja slavi modu Na posve jedan nov i uzbudljiv način”, izjavio je Nikola Zorotović

Kolekcija Kenzo x H&M bit će dostupna u oko 250 trgovina i online diljem svijeta od 3. studenog 2016, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni.

KENZO x H&M: POHVALA PRINTU, ŽENSTVENOSTI I ŽENSKOJ RAZIGRANOSTI

KENZO kolekcija ženske odjeće za H&M predstavlja jedinstvenu posvetu živopisnoj baštini brenda, koja obiluje jarkim printovima, ženstvenim detaljima i razigranim siluetama. Kreativni direktori Kerol Lim i Umberto Leon propustili su arhive osnivača Kenza Takade kroz vlastiti pogled na svijet i podarili  pečat  21. stoljeća komadima koji imaju senzibilitet sedamdesetih i osamdesetih. Boje i printovi se sudaraju i kontrastiraju; uticaji kimona oblikuju krojeve; trake i nabori unose šarm folklora, a sportski oblici donose urbanu energiju. Ovo je kolekcija kreacija koje su potpuno jedinstvene za H&M, lako nosive i sveobuhvatne, dok istovremeno bacaju novo svijetlo na neke od najuzbudljivijih modnih priča.


Play logo
Izvor: undefined


KENZO x H&M: DRSKI PRINTOVI, ŽIVOPISNE BOJE I IZRAŽAVANJE LIČNOSTI ZA MUŠKARCE

Muška kolekcija koju potpisuju KENZO x H&M drska je, moćna i predstavlja pohvalu printovima, bojama i izražavanju vlastite ličnosti. Kreativni direktori Kerol Lim i Umberto Leon izabrali su arhivske printove osnivača Kenza Takade i udahnuli im novi život na novim klasičnim komadima muške odeće, poput majica, dukseva sa kapuljačom, bomber jakni i parki. Rezultat je kolekcija odevnih predmeta, apsolutno jedinstvena za H&M, u kojoj se boje, printovi i teksture razigrano stapaju i izražavaju pravu slobodu mode.


Play logo
Izvor: undefined


Izvor: undefined


Tko je sve od poznatih osoba bio na ovom eventu, pogledajte u fotogaleriji u nastavku.


Foto by John Pavlish

Play logo

Boudoir

Izvor: undefined

Davor Meštrović s kćerkom

Izvor: undefined

Ines Preindl i Ivana Šundov

Izvor: undefined

Isabela Rakonić

Izvor: undefined

Iva Šarić Leko

Izvor: undefined

Marija Borić

Izvor: undefined

Petra Kurtela

Izvor: undefined

Sonja Kovač

Izvor: undefined
Play logo